Hartelijk dank voor uw interesse

Uw aanmelding is geslaagd. 

Bedankt voor de aanmelding van de Masterclass Juridische tools om groen te borgen op 7 november 2019

 

Op donderdag 7 november is de derde masterclass in de reeks van drie. We zijn te gast bij de gemeente Heiloo. Graag nodigen we u uit voor deze middag.  Een ervaringsdeskundige neemt u mee in de aspecten rondom groen en omgevingswet. Wij nemen u letterlijk mee naar een nieuwe wijk in Heiloo waar we kijken hoe klimaatadapatie en groen zijn opgenomen in de wijk.

Het programma is al volgt:

13.30                   inloop

14.00                   welkom door Rosemarie Slobbe, Clusius college en Bas Koppers, Natuurlijke Zaken

14.15                   Jacqueline van Latum, stedenbouwkundige; gemeente Heiloo  ‘de ruimtelijke kwaliteit van Zuiderloo’. Dit is de wijk die we later bezoeken.

14.35                   Tom van der Eng, werkzaam bij bureauvandereng; ruimtelijk ontwerp-, advies- en onderzoeksbureau gespecialiseerd in strategische vraagstukken in de ruimtelijke ontwikkeling. ‘Groen en omgevingswet’. Tom zal onze kennis van de omgevingswet even opfrissen en uitleggen op welke wijze groen in de omgevingsvisie kan worden geborgd en zijn ervaring met het proces in de regio rondom Leiden toelichten.

15.15                   Vragenronde                    

15.45                   Voor de liefhebbers vertrek naar Zuiderloo voor een korte excursie
Zuiderloo is een wijk die gebouwd is op gronden die al eeuwen in cultuur zijn. De eeuwenoude houtwallen zijn bij de aanleg van de wijk behouden. Tevens is er een klimaatbestendige regenwatersysteem aangelegd, dat we kunnen bekijken.

Locatie is Gemeentewerf, Rosendal 2 Heiloo    

Let op: deze bevestiging kan in uw ongewenste mail terecht komen. Ook als u onverhoopt geen bevestigingsmail van ons heeft ontvangen, is uw aanmelding geslaagd.