Clusius College vmbo Purmerend

Clusius College Purmerend heeft momenteel ruim 630 vmbo-leerlingen en er werken ongeveer 80 enthousiaste medewerkers.

Enkele belangrijke namen: 

Vestigingsdirecteur Kees Schilder
Teamleiders Gerard Ursem en Aldert Buiter
Teamleiders Marc van Kleef en Daan van Lieshout
Zorgcoördinator Christel Verkerk
Decaan Sandra Drieenhuizen
"Wist je dat Clusius College Purmerend een eigen weerstation heeft? De metingen worden dagelijks bijgehouden."
Clusius College Purmerend doet mee aan Ecoschools

Met z'n allen gaan we voor een duurzamere wereld. Daarom vinden we het erg belangrijk om aan Ecoschools deel te nemen. 

Eco-schools is het internationale keurmerk voor duurzame scholen. Iedere school doorloopt een zevenstappenplan om gecertificeerd te kunnen worden. Leerlingen worden actief betrokken in dit proces. Zij bedenken acties en voeren deze uit, samen met iedereen in en om de school. Tussentijds wordt de school gewaardeerd met een bronzen en zilveren certificaat en uiteindelijk de 'De Groene Vlag'. Inmiddels hebben wij 'De Groene Vlag' behaald. We zijn heel trots op ons team!

Groenshop 'Heel Europa'
Groenshop 'Heel Europa'

Vanaf januari 2015 huurt het Clusius College Purmerend een ruimte in het woonzorgcomplex “Heel Europa”. Dit woonzorgcomplex staat in Weidevenne (Purmerend), op loopafstand van de school. De ruimte bevindt zich op de begane grond in “de plint” van de woontoren. Clusius College gebruikt de ruimte als fraaie leerwerkplek (Groenshop), waar de leerlingen stage gaan lopen en praktijkervaring opdoen. 

"Wist je dat Clusius College Purmerend allerlei projectweken heeft? Thema's van deze weken zijn oa. wetenschap, creativiteit en gezondheid."
Goed om te weten

Voor meer achtergrondinformatie hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. Zoals de schoolgids 2020 - 2021, het toelatingsbeleid, het inschrijfformulier en een overzicht van vakanties.

Ook kun je hier informatie over de ouderraad vinden en bekijken hoe de school presteert met behulp van Vensters voor Verantwoording.

Stuur ons een bericht

Ben jij leerling/student en heb je een ICT-vraag? Neem dan contact op met je mentor of bel 088-1237710. * verplicht veld