Clusius College Grootebroek vmbo

Clusius College Grootebroek heeft momenteel 246 vmbo-leerlingen en er werken 33 enthousiaste medewerkers. 

Enkele belangrijke namen:

Vestigingsdirecteur Cor de Vries
Decaan Rob Blank
Teamleider onderbouw Jan Zwier
Teamleider bovenbouw Mirjam Prins
Gezonde schoolkantine
Gezonde schoolkantine
Jongeren verdienen een veilige leeromgeving, waar gezonde gewoontes gestimuleerd worden. Dat willen ouders, leerkrachten en de leerlingen zelf. Zonder de beschikbaarheid van gezond eten kunnen jongeren geen gezond eetpatroon ontwikkelen.

 

Lees verder
Clusius College Grootebroek doet mee aan Ecoschools

Met z'n allen gaan we voor een duurzamere wereld. Daarom vinden we het erg belangrijk om aan Ecoschools deel te nemen. 

Eco-schools is het internationale keurmerk voor duurzame scholen. Iedere school doorloopt een zevenstappenplan om gecertificeerd te kunnen worden. Leerlingen worden actief betrokken in dit proces. Zij bedenken acties en voeren deze uit, samen met iedereen in en om de school. Tussentijds wordt de school gewaardeerd met een bronzen en zilveren certificaat en uiteindelijk de 'De Groene Vlag'. 

Projectonderwijs: dat is pas praktisch!
Projectonderwijs: dat is pas praktisch!

Drie maal per jaar krijg je bij het Clusius College Grootebroek de kans een week lang je vaardigheden en kennis toe te passen in projecten. Je werkt dan aan een onderwerp waar heel veel vakken in terugkomen. Denk aan de thema’s water, beestenboel, flora en fauna of feest. Je leert daarbij interviewen en onderzoeken, maar ook presenteren en natuurlijk… samenwerken!

Goed om te weten

Voor meer achtergrondinformatie hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. Zoals de schoolgids, het inschrijfformulier en een overzicht van vakanties.

Ook kun je hier informatie over de ouderraad vinden en bekijken hoe de school presteert met behulp van Vensters voor Verantwoording.

Stuur ons een bericht

* verplicht veld