Leerling in beeld

Om het allerbeste in jou naar boven te halen en om ervoor te zorgen dat je met plezier naar school blijft gaan, hebben we aandacht voor jou en je talenten.

Je mentor

Hierin is een grote rol weggelegd voor de mentor. Je kunt een mentor vergelijken met je juf/ meester van de basisschool. De mentor is op school het vaste aanspreekpunt voor jou en je ouders. Omdat je van veel verschillende docenten les hebt, bespreekt je mentor wekelijks met al je docenten hoe het gaat. Zo weten we wat er bij jou speelt en kunnen we snel reageren als er iets aan de hand is.

Kiezen

Bij ons kies je niet direct voor een leerweg. Na het tweede leerjaar wordt de leerweg definitief. Zo heb je genoeg tijd om aan de middelbare school te wennen. Heb je tijdelijk wat extra hulp bij een bepaald vak nodig? Dan krijg je van ons extra vakhulp (bijles). Ook leren we al onze leerlingen hoe ze moeten leren. Dat klinkt misschien gek, maar het helpt heel erg als je weet hoe je bijvoorbeeld goed huiswerk moet noteren en plannen.

Onderwijs op maat

Heb je meer begeleiding of ondersteuning van ons nodig? Dan kun je bij ons terecht bij de OOM (onderwijs op maat). In de video hieronder vertellen we je daar graag meer over.