Clusius College Alkmaar vmbo

Clusius College Alkmaar heeft momenteel 276 vmbo-leerlingen en een team van 39 enthousiaste medewerkers.

Informatieavond

Om ouder(s) en/of verzorger(s) van leerlingen uit groep 7/8 te informeren over onze opleidingsmogelijkheden bij het Clusius College Alkmaar is er op donderdag 16 februari 2017 om 19.30 uur een informatieavond.

Tijdens deze avond wordt er dieper ingegaan op de inhoudelijke aspecten van de school en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Voor het bijwonen van deze informatieavond is er geen aanmelding nodig.

Leerling middag

Op woensdag 15 februari is er voor de leerlingen van groep 8 een leerling middag. Op deze middag kunnen de leerlingen kennismaken met het Clusius College. De middag begint om 13.30 uur en is afgelopen om 15.30 uur. De leerlingen kunnen aangemeld worden voor deze middag door een mail te sturen aan: Mevr. H. Hondijk, e-mail adres; vmbo.alkmaar@clusius.nl

Contactpersonen op de vestiging

Vestigingsdirecteur: Wim van Reenen
Decaan: Ineke Huiberts
Teamleider onderbouw: Silvia Zuierveld
Teamleider bovenbouw: Christa Ploeger
Zorgcoördinator: Ine Meemelink
Coördinator verzuimregistratie: Corrie Wijnhof
Veiligheidscoördinator en anti-pestcoördinator Alexander Bijman
"Wist je dat Clusius College Alkmaar de 'gezonde schoolkantine'-schaal van het voedingscentrum heeft?"
Clusius College Alkmaar doet mee aan Ecoschools

Met z'n allen gaan we voor een duurzamere wereld. Daarom vinden we het erg belangrijk om aan Ecoschools deel te nemen. 

Eco-schools is het internationale keurmerk voor duurzame scholen. Iedere school doorloopt een zevenstappenplan om gecertificeerd te kunnen worden. Leerlingen worden actief betrokken in dit proces. Zij bedenken acties en voeren deze uit, samen met iedereen in en om de school. Tussentijds wordt de school gewaardeerd met een bronzen en zilveren certificaat en uiteindelijk de 'De Groene Vlag'. 

 

Paardenklas
Paardenklas

Wist je dat Clusius College Alkmaar ook een paardenklas heeft? Dus ben je gek op paarden dan kun je deze pluslessen gaan volgen. De paardenklas is voor elke leerling die paarden leuk vindt. Het maakt niet uit of je veel of geen ervaring hebt. Liefde voor paarden en graag meer over ze willen weten is het belangrijkste. 

 

Goed om te weten

Voor meer achtergrondinformatie hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. Zoals de schoolgids, het inschrijfformulier en een overzicht van vakanties.

Ook kun je hier informatie over de ouderraad vinden en bekijken hoe de school presteert met behulp van Vensters voor Verantwoording.

Stuur ons een bericht

* verplicht veld