Clusius College Alkmaar vmbo

Clusius College Alkmaar heeft momenteel 443 vmbo-leerlingen en een team van 50 enthousiaste medewerkers.

Contactpersonen op de vestiging

Vestigingsdirecteur: Wim van Reenen
Teamleider onderbouw: Sylvia Zuierveld
Teamleider middenbouw: Andries de Rooij
Teamleider bovenbouw: Kwadjo Mireku
Teamleider Ondersteuning Ine Meemelink
Veiligheidscoördinator Alexander Bijman
Decaan Ineke Huiberts
Gezonde schoolkantine
Gezonde schoolkantine

Jongeren verdienen een veilige leeromgeving, waar gezonde gewoontes gestimuleerd worden. Dat willen ouders, leerkrachten en de leerlingen zelf. Zonder de beschikbaarheid van gezond eten kunnen jongeren geen gezond eetpatroon ontwikkelen.

Lees verder
Clusius College Alkmaar doet mee aan Ecoschools

Met z'n allen gaan we voor een duurzamere wereld. Daarom vinden we het erg belangrijk om aan Ecoschools deel te nemen. 

Eco-schools is het internationale keurmerk voor duurzame scholen. Iedere school doorloopt een zevenstappenplan om gecertificeerd te kunnen worden. Leerlingen worden actief betrokken in dit proces. Zij bedenken acties en voeren deze uit, samen met iedereen in en om de school. Tussentijds wordt de school gewaardeerd met een bronzen en zilveren certificaat en uiteindelijk de 'De Groene Vlag'. 

 

Paardenklas
Paardenklas

Wist je dat Clusius College Alkmaar ook een paardenklas heeft? Dus ben je gek op paarden dan kun je deze pluslessen gaan volgen. De paardenklas is voor elke leerling die paarden leuk vindt. Het maakt niet uit of je veel of geen ervaring hebt. Liefde voor paarden en graag meer over ze willen weten is het belangrijkste. 

 

Goed om te weten

Voor meer achtergrondinformatie hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. Zoals de schoolgids 2020 - 2021, het inschrijfformulier en een overzicht van vakanties.

Ook kun je hier informatie over de ouderraad vinden en bekijken hoe de school presteert met behulp van Vensters voor Verantwoording.

Stuur ons een bericht

Ben jij leerling/student en heb je een ICT-vraag? Neem dan contact op met je mentor of bel 088-1237710. * verplicht veld