Even voorstellen

Vanaf 26 oktober 2020 is Laura de Smidt werkzaam als Teamleider, Tuin Park en Landschap (Hoorn en Alkmaar) en Recreatie en Natuur (Hoorn). Hieronder stelt Laura zich even voor.

Helaas kan ik mij niet persoonlijk komen voorstellen wegens de COVID - richtlijnen, dus ik doe het even via deze weg. Ik ben eind oktober met veel plezier gestart op het Clusius College. Naar mijn mening is het volgen van onderwijs een van de belangrijkste kansen die je als mens kunt krijgen. Vanuit mijn functie als Teamleider wil ik daar graag een bijdrage aan leveren. Het werken voor studenten in het mbo spreekt mij het meeste aan, omdat ik voor hen graag de beste kansen wil creëren op de arbeidsmarkt. Daarnaast vind ik het mooi om het proces van begin- tot eindproduct te kunnen zien. Ik kijk ernaar uit om tijdens werkbezoeken en vakdagen kennis met jullie te maken en met jullie mee te kijken! Hopelijk is dit binnenkort weer mogelijk. Wellicht tot snel. 

Voor vragen ben ik te bereiken via l.desmidt@clusius.nl

Relatiebeheer

Als aanspreekpunt voor het bedrijfsleven en regioleer projecten, is er vanuit de opleiding een nieuw contactpersoon aangesteld. Dit is Theo Luijendijk. Voor vragen t.a.v. de praktische inrichting van de opleiding, realisatie van gastlessen/ projecten en excursies is hij te bereiken op nr 06 55145766 of via de e-mail t.luijendijk@clusius.nl