09 feb 2022

Landschap Noord-Holland organiseert online inspiratiemiddag Boerenlandvogels

Op woensdag 23 februari a.s. organiseert Landschap Noord-Holland alweer de derde Inspiratiemiddag Boerenlandvogels. ‘Een middag om te leren, kennis te delen en nieuwe inzichten te krijgen over alles wat er speelt rond boerenlandvogels’. De middag wordt georganiseerd voor vrijwilligers, boeren, beleidsmakers, faunabeheerders en natuurbeheerders die in hun dagelijks werk met boerenlandvogels te maken hebben en markeert de start van het weidevogelseizoen 2022.

Ernest Briët, directeur van Landschap Noord-Holland, opent de middag. Margreet Reijntjes is dagvoorzitter en Ruben Smit, maker van o.a. de film WAD, laat beelden zien van zijn nieuwste film Grutto! De film komt deze zomer uit en Ruben geeft een kijkje achter de schermen bij het maken van de filmbeelden. Martijn Korthorst legt namens de provincie Noord-Holland uit wat het Aanvalsplan Grutto voor de weidevogels in Noord-Holland betekent. 

De online inspiratiemiddag bestaat uit 2 rondes, waarin je per ronde kunt kiezen uit 4 workshops, dus in totaal 8. De eerste ronde is van 14:30 - 15:00 uur en de tweede ronde is van 15:30 - 16:00 uur. 

Alle geïnteresseerden zijn op deze online inspiratiemiddag welkom. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Aanmelden kan tot uiterlijk woensdag 16 februari a.s.. Meer informatie over het programma van de inspiratiemiddag lezen en je aanmelden kan op de website van Landschap Noord-Holland, via deze link.