Missie en Visie

De visie van het Clusius College is herijkt voor de periode 2016 tot en met 2020.

De herijkte visie, vormgegeven in een visiekaart of mindmap geeft onze visie op doelen, organisatie en kernwaarden weer en is de opvolger van onze visie 2010-2015. Onze visie is nu compacter en concreter. Met de concretisering van onze visie blijven wij elke dag werken aan onze missie: 

lees verder
Bestuur en Ondersteunende afdelingen

Het Bestuur en Ondersteunende afdelingen is gevestigd in Alkmaar. Hier vindt alle dienstverlening aan vestigingen en ondersteuning van het College van Bestuur plaats op het gebied van Kwaliteit & Onderwijs, Personeel & Organisatie, Finance & Control, Informatisering & Automatisering, Projecten en Communicatie. 

lees verder
Samenwerking
Samenwerking

Het Clusius College en het ROC Kop van Noord-Holland werken intensief samen. De instellingen zijn in 2010 een coöperatieve samenwerking aangegaan onder de naam Onderwijsgroep Noordwest Holland. Dat biedt voordelen. Niet alleen voor onze medewerkers, maar zeker ook voor cursisten. Samen bereik je nu eenmaal meer.

 

lees verder

Voor meer achtergrondinformatie over het Clusius College hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. Zo kun je hier informatie over de Raad van Toezicht vinden. Maar ook ons jaarverslag, onze reglementen voor klachten en de statuten van onze organisatie. Heb je nog vragen dan kun je altijd contact met ons zoeken.