vmbo 14 jun 2017

Uitslag Anglia-examens: To be proud of!

Beter worden in Engels? Dat kan bij het Clusius College. Op vier van onze vestigingen kun je namelijk deelnemen aan de Anglia examens. Afgelopen april zijn er op drie van onze vestigingen examens afgenomen, waaraan veel leerlingen (en een aantal docenten) hebben deelgenomen.

Voor sommigen een extra gelegenheid om de noodzakelijke kennis van de Engelse taal op te doen, terwijl het voor anderen een uitdaging is om op een hoger niveau Engels te behalen dan normaal gesproken op een vmbo onderwezen wordt.

Inmiddels zijn de uitslagen van de examens bekendgemaakt. In Castricum zijn ze onwijs trots. Alle 24 deelnemers zijn geslaagd! Ook in Schagen zijn heel erg blij met de uitslag. Daar hebben 75 leerlingen en docenten het examen gemaakt en ook daar is iedereen geslaagd. In Heerhugowaard hebben ze ook een uitslag om over naar huis te schrijven, van de 42 deelnemers heeft het overgrote de toets gehaald en ook nog eens met een bovengemiddelde score. Op de lijst prijken veel ‘Distinction’ en ‘Merit’. De vestiging Hoorn doet ook mee aan de Anglia examens, de leerlingen van die vestiging maken hun examen op 22 juni examen.

Gerelateerd nieuws

Bekijk al het nieuws