vmbo 03 apr 2017

Clusius College Castricum is op zoek naar marketeers en ondernemers als jurylid

Een groep van 30 derdeklas leerlingen GL volgen momenteel de keuzevakken Marketing en Ondernemen. De leerlingen vormen groepen van meestal twee ondernemers en twee marketeers. Ze werken aan een prototype, dummy of echt product, doen marktonderzoek, kostenonderzoek etc. En maken een marketing - of ondernemersverslag.

Op vrijdagmiddag 21 april vanaf 12.10 tot 15.10 uur houden de leerlingen per groep een eindpresentatie over hun onderzoek en product. Deze eindpresentaties worden beoordeeld door een jury bestaande uit de docenten M&O maar ook uit mensen uit het bedrijfsleven die kennis hebben van Marketing en Ondernemen. 

Deze mensen zoeken wij!

Dus ondernemers en marketeers, die het leuk vinden om deze leerlingen te beoordelen. Samen met de docent beoordeelt u de eindpresentatie en stelt u de leerlingen vragen aan de hand van hun eindpresentatie. Ruim van tevoren worden de verslagen doorgenomen door de beoordelaars. Het aanwezig zijn van juryleden uit de praktijk maakt de eindpresentatie voor de leerlingen tot een enorm serieus gebeuren.

Wanneer:

Op vrijdagmiddag 21 april van 12.10 tot 16.00 uur 

Bent u ondernemer of marketeer en vindt u het leuk om zitting te nemen in de jury voor de eindpresentaties Marketing en Ondernemen van de 3GL leerlingen dan kunt u voor 14 april een mail sturen naar een van de docenten M&O: 

Karen Welbers, k.welbers@clusius.nl

Veerle Veltman, v.veltman@clusius.nl

Kees Geutjes, k.geutjes@clusius.nl