mbo 05 dec 2016

Voor geïnteresseerden: De film ‘Bodemboeren’ wordt getoond in het Clusius Lab

Op woensdagmiddag 14 december wordt, voor studenten Plantenteelt, de film ‘bodemboeren’ getoond. De hoofdrol is voor de bodem, maar minstens zo’n grote rol spelen de vijf eigenzinnige boeren die hun verhaal vertellen. “Met oude, soms vergeten, en nieuwe, soms verrassende kennis bouwen zij aan hun natuurlijk kapitaal”, aldus de filmmakers. Dit jaar heeft de film de Grand Prix van het 6e Life Sciences Film Festival in Praag gewonnen.

Bodemboeren is zo mooi en inspirerend dat wij deze film graag aan meer mensen willen laten zien. Dus mocht je in de gelegenheid zijn, wees welkom. De middag begint om 14.00 uur in het Clusius Lab, Blauwe Berg 3 in Hoorn. De filmmaker Fransjan de Waard verzorgt een korte inleiding. Na de film van ca 40 minuten, is er gelegenheid tot vragen en gesprek.
……..….De film is niet te missen voor ieder die zijn bodem liefheeft………….

Nieuwsgierig?  Kijk op http://www.bodemboeren.nl/ voor een preview. Deze middag wordt georganiseerd vanuit het meetingpoint natuur en leefomgeving in samenwerking met de docenten opleiding plant. Geef je op via Rosemarie Slobbe: r.slobbe@clusius.nl