mbo 22 jun 2018

Twee leden Centrale studentenraad nemen afscheid.

Tuin, Park & Landschap-studenten Ian en Tristan ontvangen Bewijs van Deelname voor hun bijdrage aan de Centrale Studentenraad van het Clusius College.

Tuin, Park & Landschap-studenten Ian en Tristan studeren dit schooljaar af en maken daarom plaats voor een volgende lichting in de Centrale Studentenraad. Voor hun inzet ontvingen beiden een Bewijs van deelname uit handen van Gerard Oud (college van bestuur). Een mooie aanvulling op hun curriculum vitae!

Het Clusius College heeft een Centrale Studentenraad (CSR) die actief meedenkt met het beleid van de school en instemmingsrecht heeft in de keuzes die het College van Bestuur (CvB) maakt. Daarnaast behartigt de CSR de belangen van alle mbo-studenten. Je kunt altijd bij één van de leden terecht om zaken aan de kaak te stellen.

JOB Keurmerk
De CSR heeft in 2012 van de Jongeren Organisatie Beroepsonderwijs (JOB) het keurmerk ‘Jij beslist Mee’ ontvangen. Deze kwalificatie, die sinds 2011 bestaat, wordt uitgereikt aan studentenraden die volgens de gestelde voorwaarden functioneren. Met het keurmerk ondersteunt de JOB studentenraden die zich goed profileren binnen hun school.