mbo 20 mei 2016

Styling workshops door studenten i.s.m. Kaatje Keet, Kkip het Pakhuis & het Pakhuys.

Studenten van de MBO-opleiding In- & Outdoor Styling geven creatieve workshops bij KKIP het Pakhuis & het Pakhuys. Op donderdag 28 en vrijdag 29 en dinsdag 31 mei organiseren deze toekomstige stylisten creatieve workshops bij KKIP het Pakhuis & het Pakhuys.

Gedurende drie dagen worden 10 workshops aangeboden. De studenten starten om tot hun idee voor hun workshop te komen, met inspiratie en laten zich hierbij leiden door huidige trends. Bijvoorbeeld inspiratie in vorm, materiaal en kleur. Je ziet op dit moment veel ambachten in interieurproducten en ongewone combinaties van materialen waardoor een vernieuwend beeld ontstaat. De studenten vertalen deze trendinformatie naar een zelf gestyled/vormgegeven product. Het eindproduct van een workshop dient goed aan te sluiten bij de collectie / het concept van de woonwinkels KKIP het Pakhuis & het Pakhuys.

Een product dat ook nog eens goed uitvoerbaar is voor de deelnemer tijdens de workshop. Het geven van zo’n workshop is een officieel examen (‘Proeve van Bekwaamheid’) binnen de niveau 3 MBO-opleiding gericht op styling en vormgeving (er is ook een niveau 4 opleiding).

Binnenkort worden de workshops geplaatst en kun je je opgeven.