mbo 19 apr 2019

Studenten Paraveterinair organiseren open dag Dierendokters

Zaterdag 6 april heeft de diplomaklas van de opleiding Paraveterinair, in opdracht van dierenkliniek Dierendokters te Amsterdam, een open dag verzorgd met als doelstelling het werven van nieuwe klanten.

Als docent en procesbewaker van het project kan ik met trots zeggen dat de studenten een mooie prestatie hebben neergezet. Ondanks het wat tegenvallende bezoekersaantal was de opdrachtgever zeer tevreden over de inzet en werkhouding van alle paraveterinairs in spé.

Er was van alles georganiseerd voor bezoekers. Zo was er een prijsvraag waarbij een gratis zak hondenvoer te winnen was, een röntgenfoto-quiz met leuke prijzen voor de kleine kinderen, een minilaboratorium en een demonstratie in de operatiekamer. Ook werd er informatie verstrekt over het donorcodicil bij huisdieren en huisdierzorgverzekeringen van Petplan en Reaal. Om het allemaal compleet te maken was er meer dan voldoende lekkers om ook de inwendige mens tevreden te houden.

De studenten hebben belangrijke beroepscompetenties ingezet en mogen met een tevreden gevoel terugkijken op de organisatie van dit evenement.

Tamara Kleijwegt, dierenarts/docent Paraveterinair