bedrijven 04 mrt 2019

Masterclass Diesel Büchli op 21 maart 2019

Een pakkende titel voor een eerste masterclass van de opleiding mobiele werktuigen in Hoorn door de heer Hans de Kam, mede directeur van Diesel Büchli in Harderwijk. Het centrum in de Benelux waar alle specialisatie en expertise zit omtrent brandstoffen, dieselinspuitsystemen en uitlaatgasemissiesystemen. Anders gezegd DE brandstofsysteemspecialist voor personenauto’s, bedrijfswagens en trucks, landbouwvoertuigen, industrietoepassingen en kleine scheepvaartmotoren.

De stip op de horizon staat, zero emissie is het beoogde doel. Daarbij is de brandstoffenmix die uiteindelijk ontstaat het resultaat van technologische ontwikkelingen en de acceptatie door de consument. Het ministerie ziet waterstof in eerste instantie als duurzame inzetbaarheid in de zware mobiliteit en het landbouwverkeer. Het plaatje is nu nog niet helemaal duidelijk en er valt nog veel te onderzoeken. Maar ontwikkelingen staan ondertussen niet stil en dat geldt natuurlijk zeer zeker voor de brandstoffen.

Hans de Kam neemt u in deze masterclass mee naar de laatste ontwikkelingen wat nieuwe brandstoffen betekenen voor ons. Welke brandstof is nu geschikt, wat is HVO bio en wat doet de nieuwe brandstof met onze inspuit- en uitlaatgasemissiesystemen. Kortom een zeer interessant en boeiend onderwerp, al is het alleen al om helemaal up to date te zijn wat kennis betreft omtrent nieuwe technologische kennis.

Wanneer:

21 maart 2019

Waar:

ClusiusLab, Blauwe Berg 1-3 te Hoorn

Tijd:

16:00 uur Inloop/ontvangst met koffie en thee

16:30 uur Start Masterclass

17:45 uur Pauze incl. warme hap en drankje

18:15 uur Vervolg Masterclass

18:45 uur Ruimte voor eventuele vragen

19:00 uur Einde Masterclass

In verband met de catering graag aanmelden via de mail bij b.domburg@clusius.nl.
Vermeld bij de aanmelding met hoeveel personen u deze boeiende masterclass komt volgen.