mbo 21 dec 2018

Kom je ook? 21 - 25 januari: Projectweek opleiding Paardenhouderij

De tweedejaars studenten van de opleiding Paardenhouderij zijn op dit moment druk bezig met het organiseren van de jaarlijkse projectweek. Vanuit voorgaande edities is er voor de huidige studenten veel inspiratie voor handen. Zo ontstaan er talloze leuke ideeën en initiatieven. Hieronder volgt een kleine impressie van het programma:

  • Maandag staat in het teken van “Wild West”. Want, hoe is Western naar Nederland gekomen? Working Equitation, western demonstraties en Jill Kinkelaar. Dat is zomaar een greep uit het programma van deze dag, die gehouden wordt bij Trainingsstal Starnmeer.
  • Dinsdag is de Bedrijvendag, die plaatsvindt op Manege Beukers. Mechanisatie, innovatie en duurzaamheid, daar draait het allemaal om op deze dag. Door middel van het tentoonstellen en demonstreren van machines en andere producten worden de bedrijven en de paardensector dichter bij elkaar gebracht.
  • Woensdag wordt voor het eerst georganiseerd door studenten van de opleiding Paardenhouderij niveau 2. De studenten zijn voor deze dag geïnspireerd door de gedachte “het moet leuk en leerzaam zijn”. Denk aan bijvoorbeeld: voltige, zadelpasser, carrousel, paardenmasseur, western demonstratie, vrijheidsdressuur, workshop touwhalster maken, enzovoort. Het programma van woensdag vindt plaats op het Clusius College in Alkmaar.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze projectweek? Kom dan gerust op een deze dagen een kijkje bij ons nemen!

Gerelateerde pagina's