mbo 12 nov 2021

Geslaagde editie van de mbo open dag!

​Afgelopen woensdag (10 november) was de mbo open dag in onze vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Schagen. We kunnen terugkijken op een geslaagde editie! Bezoekers dienden zich van tevoren online aan te melden. In totaal zijn er verdeeld over de vestigingen en de drie tijdsloten een kleine 300 potentiële studenten naar de open dag gekomen. Gemiddeld namen deze studenten ook 1-2 introducees mee, dus we kunnen spreken van een goed bezochte mbo open dag .

Even na afloop van de open dag is er een enquête naar de bezoekers (studenten) uitgegaan. Voorlopig hebben 75 bezoekers de vragen beantwoord. Een voor ons belangrijke vraag in de enquête is: Welk cijfer geef je onze open dag? De gemiddelde beoordeling is momenteel een 8!:)
 
Wij bedanken alle bezoekers voor hun komst en alle collega's en studenten, die keihard gewerkt hebben om van deze mbo open dag weer een succes te maken.
 

Een shot van de mbo open dag in Hoorn, bij de presentatie van de opleiding Tuin, Park & Landschap.

Woensdag 16 februari 2022 is de volgende editie van de mbo open dag. Voor die tijd zijn in onze vestigingen eerst nog de open dagen voor het vmbo. Die zijn op vrijdag 28 en zaterdag 29 januari 2022. Via onze communicatiekanalen houden we je hierover op de hoogte.