mbo 08 feb 2016

Deeltijd hbo-studie Ondernemerschap van start in Hoorn

Ben jij een toekomstgerichte agrarisch ondernemer, met de ambitie om het beste van jezelf naar boven te halen? Is ondernemen je passie en heb je de ambitie om door te groeien? Meld je dan aan voor de tweejarige deeltijd hbo-studie Ondernemerschap.

Verbreed je kennis en ontwikkel managementvaardigheden die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

In samenwerking met Aeres Hogeschool, het Clusius College en de AgriTech Campus starten er jaarlijks in september in Hoorn de volgende deeltijdstudies voor jonge en toekomstige agrarische ondernemers: de tweejarige HBO-studie Bedrijfskunde en Agribusiness met de uitstroomrichtingen Agrarisch Ondernemerschap en Management, Beleid & Buitenruimte.

De studie leidt op tot een diploma Associate degree (Ad). Het eindniveau van de Ad staat tussen het mbo-niveau 4 en een hbo-bachelor in. De deeltijdstudie richt zich op mbo-ers (niveau 4 en 21 jaar of ouder) met minimaal twee jaar werkervaring. De opleidingen zijn een variant van de opleiding Bedrijfskunde & Agribusiness. Na het afronden van de studie ontvang je het getuigschrift Ad Bedrijfskunde & Agribusiness.

De studies zijn opgedeeld in modules, die ook afzonderlijk te volgen zijn. Het eerst jaar worden de lessen gegeven op Het Clusius in Hoorn. Het tweede jaar worden de lessen vooralsnog gegeven in bij Aeres Hogeschool Dronten. Meer inhoudelijke informatie vind je hier.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Kijk dan op www.greenportstudeert.nl. Er zijn ook informatieavonden bij Clusius College Hoorn, Blauwe Berg 3 op donderdag 31 maart 2016 om 19:00, donderdag 16 juni 2016 om 19:00 of donderdag 25 augustus 2016 om 19:00.

Meld je aan door een mail te sturen aan: n.boterblom@greenportnhn.nl.

Deze opleiding wordt uitgevoerd door het Clusius College in samenwerking met Aeres Hogeschool Dronten. De studies worden mede mogelijk gemaakt door Gemeente Hoorn, AgriTech Campus (GreenPort NHN) en de Provincie Noord-Holland.