mbo 12 mrt 2020

Clusius mbo met stand op Landbouwvakdagen West-Nederland

Gezellig drukte afgelopen woensdag op de landbouwvakdagen West-Nederland in Middenbeemster. Er is veel te zien en te doen voor iedereen met interesse in de agrarische sector. Ook het Clusius College is aanwezig op deze vakbeurs met een eigen stand.

Door nieuwe landelijke maatregelen omtrent het Coronavirus zijn de landbouwvakdagen vanaf 12 maart om 18.00 uur afgelast.

Het was afgelopen woensdag al een drukte van belang op het agrarisch bedrijf van de familie Helder in Middenbeemster. Vanaf woensdag 11 maart t/m vrijdag 13 maart zijn hier de landbouwvakdagen West-Nederland georganiseerd. Veel bedrijven uit de agrarische sector hebben een stand op deze beurs om de bezoekers de nieuwste snufjes van hun vakgebied te laten zien.

Ook worden er diverse live demonstraties gehouden en zijn de bezoekers in de gelegenheid om de koeienstallen bij de familie Helder te bezoeken. En natuurlijk is deze beurs bedoeld om elkaar te ontmoeten. 

In de grote tent heeft het Clusius mbo een stand waar docenten van de teams Veehouderij, Plantenteelt, Groen, Grond & Infra en Monteur Mobiele Werktuigen de bezoekers meer kunnen vertellen over onze mbo opleidingen. Je bent van harte welkom in onze stand!