mbo 30 sep 2020

Bruidsbloemwerk Challenge Future Now!

In het kader van de jaarlijkse bruidsshow dagen derdejaars studenten Bloem & Design je uit voor de challenge voor de bruidsshow Future Now!

Derdejaars studenten van onze mbo-opleiding Bloem & Design in Alkmaar organiseren jaarlijks in november een bruidsshow waarin zij hun prachtige bruidsbloemwerken aan het publiek tonen. Dit jaar kan de show door de coronamaatregelen niet in fysieke vorm doorgaan. Maar niet getreurd, creatief als ze zijn maken de studenten dit jaar een film van de show met als thema Future Now! waarin zij bruidsbloemwerken van de toekomst laten zien.

Bruidsbloemwerk Challenge

Daarnaast organiseren de studenten een digitale challenge. Ze dagen bloemarrangeurs, meesterbloemschikkers, floraalontwerpers, groene vormgevers, kunstenaars, designers, aankomend bloemisten en studenten uit om hun visie op het bruidsbloemwerk van de toekomst te delen op Instagram.

Meedoen aan de challenge

Meedoen aan de challenge kan door een foto van je bruidsbloemwerk te posten op Instagram met gebruikmaking van de #weddingfuturenow en de tags @weddingfuturenow en @alkmaar_flower_school. Je kan tot 1 december 2020 je foto posten.