mbo 04 feb 2019

Bloem & Design brengst sfeer bij CNB

In opdracht van het CNB hebben de studenten van het Clusius een opdracht gekregen om een object van het Zwarte tulpen museum te verwerken in een groots bloemstuk.

CNB is de grootste marktplaats voor de handel in bloembollen, knollen en vaste planten. CNB  professionals verbinden alle marktpartijen. Zo zorgen ze elke dag voor zorgeloze handel, maken ze  kennis bereikbaar en boeken ze resultaat voor hun klanten.

In het begin van het proces zijn de studenten in teams van twee aan de slag gegaan met ontwerpen en schetsen om een idee tot stand te brengen. In een aantal lessen hebben de studenten hun schetsen uitgewerkt tot een professioneel ontwerp en deze gepresenteerd aan CNB. Nadat het idee van de studenten was goedgekeurd door de opdrachtgever zijn ze aan de slag gegaan om het uit te werken. De dag voor de relatiedagen gingen de studenten aan de slag om hun bloemstuk te arrangeren. Na hard werken hebben de studenten een mooi eindresultaat neer gezet waar kwekers, verkopers en lissenaren van konden genieten.

 

Gerelateerde pagina's