mbo 12 mei 2022

24 mei a.s. masterclass opleiding Monteur Mobiele Werktuigen 2022

Na meerdere keren uitgesteld te zijn vanwege alle coronaperikelen is de opleiding Monteur Mobiele Werktuigen verheugd om op 24 mei aanstaande weer een aansprekende masterclass te kunnen organiseren op het Clusius College in Hoorn. Om in te spelen op de actualiteit wat duurzaamheid en kosten-efficiëntie betreft hebben we twee bedrijven bereid gevonden om ons mee te nemen in de wereld van emissievrije aandrijflijnen en conversiekits. Daarnaast worden er ook diagnosesystemen getoond, die ervoor zorgen dat de werkplaatsen efficiënter kunnen werken, waardoor het rendement van de werkplaatsen enorm zal worden verhoogd.

We zijn dan ook enorm blij en trots dat Urban Mobility Systems en AA-Equipment Support voor de masterclass naar Hoorn komen om je alle ‘ins en outs’ te vertellen en de vele mogelijkheden die er zijn te laten zien.

Over Urban Mobility systems (UMS)

Urban Mobility Systems is een clean-tech engineeringbedrijf dat emissievrije bouwmachines en mobiliteitsoplossingen mogelijk maakt. UMS, opgericht in 2016 door Lars Kool, is gespecialiseerd in batterij-elektrische conversiesystemen. Om de klanten van UMS te ondersteunen bij het gebruik van hun apparatuur in het veld, biedt UMS ook laad- en energieopslagoplossingen, die “off-grid” energieopslag en netbalancering mogelijk maken als een tijdelijke of meer permanente oplossing.

Als clean-tech engineeringbedrijf ontwikkelt en produceert UMS batterij-elektrische en hybride (brandstofcel) aandrijflijnen ter vervanging van de dieselmotor, die traditioneel wordt gebruikt in bouwmachines. Kortom; kom naar de Masterclass van UMS en laat je verbazen over de vele mogelijkheden die er zijn!

Over AA-Equipment Support

Niet één werkplaats is gelijk! Elk bedrijf heeft eigen wensen en een eigen visie. Het gebruik van een professioneel diagnosesysteem is daarbij echter onmisbaar. Door het jarenlange specialisme op dit gebied te hebben ontwikkeld is AA-equipment Support de ideale partner in elke werkplaats.

AA-Equipment Support is in 1999 opgericht als dé specialist in levering en ondersteuning van diverse merken diagnosesystemen voor auto’s, trucks, speciale voertuigen en mobiele werktuigen. Dit maakt het moeilijk om, afhankelijk van de diagnose behoefte van de werkplaats, advies op maat te geven. De klanten bestaan dan ook niet alleen uit universele werkplaatsen en dealerbedrijven. AA-Equipment Support is namelijk ook het adres voor schadeherstelbedrijven, truckreparatiebedrijven, transportondernemingen met een eigen werkplaats, overheid, mobiele werktuigen werkplaatsen, mechanisatiebedrijven en technische scholen. Ondertussen heeft het bedrijf haar programma verder uitgebreid met werkplaatsapparatuur en automotive special tools, die het werk vereenvoudigen en de kwaliteit verbeteren. De werkplaats kan daarom effectiever werken, dus tijd en kosten besparen waardoor het gehele rendement van de werkplaats zal worden verhoogd. Ook het bijwonen van deze Masterclass zal zeker een Eye-opener zijn om met nieuwe inzichten en ideeën naar huis te gaan.

 

Programma Masterclass Clusius College 24 mei 2022

16.30 uur -  Inloop met koffie/thee en koek
17.00 uur - Start masterclass groep 1 en groep 2
18.00 uur - Buffet
18.45 uur - Start masterclass groep 1 en groep 2
19.45 uur - Einde masterclass
20.00 uur - Netwerken onder het genot van een drankje

Doordat we twee onderwerpen hebben delen we de groep in tweeën, zodat iedereen de presentaties goed kan volgen en zien. We hopen op een grote en brede belangstelling voor de Masterclass van 2022.

Aanmelden

Wil je deze masterclass bijwonen? >Klik hier om je aan te melden.