mbo 19 mei 2022

Extra open dag opleiding Voeding: Meet the Foodies

Speciaal voor studiekiezers die voor komend schooljaar nog een studie moeten kiezen organiseert het cluster Voeding een extra open dag.

"Ik vind het belangrijk dat voedingsmiddelen goed, veilig en duurzaam gemaakt worden."

Op woensdag 15 juni kunnen vo-leerlingen en hun ouders  langskomen op onze vestiging in Alkmaar en kennismaken met de opleiding Voeding. Aanmelden is niet nodig. Je kan van 16.00 - 19.00 uur gewoon langskomen.

Voedingsindustrie is hightech en volop in beweging

Voeding is de basis voor alles en iedereen en de voedingsindustrie is een spannende hightech wereld die volop in beweging is. Kwaliteit, voedselveiligheid en voorlichting over een gezonde levensstijl zijn hierbij belangrijke onderdelen, die je terugziet in de drie opleidingen die het Clusius College op het gebied van voeding heeft. De opleiding Voeding bestaat uit een gezamenlijk basisjaar. In het tweede jaar kies je voor een van de drie uitstroomrichtingen: Voeding & Kwaliteit, Voeding & Technologie of Voeding & Voorlichting.

Interesse?

Wil jij het verschil maken met voeding? ‘Meet the Foodies’ en kom kijken of een opleiding Voeding wat voor je is op de extra open dag voor deze opleiding op 15 juni van 16.00 – 19.00 uur op de Clusius-locatie in Alkmaar (Drechterwaard 10). Aanmelden is niet nodig.

Meer informatie over de opleidingen van Voeding

Gerelateerde pagina's