clusius 29 jun 2022

Per 1 augustus 2022 heten we Vonk

Vanaf 1 augustus 2022 gaan het Clusius College en ROC Kop van Noord-Holland fuseren en samen verder als één organisatie met een nieuwe naam. We starten het nieuwe schooljaar als Vonk.

Zelfde school, nieuwe naam 


Bij de start van het nieuwe schooljaar hebben we een nieuwe naam, maar aan de dagelijkse praktijk van onze werkwijze verandert er niets. Ons onderwijs, docenten en de schoolbesturen blijven allemaal dezelfde. Als Vonk zijn we straks een brede onderwijsorganisatie die mensen helpt groeien met onze talrijke mbo-opleidingen in verschillende branches, acht vmbo-vestigingen, voortgezet algemeen volwassenenonderwijs en een breed scala aan cursussen en (avond) opleidingen. Vanaf augustus is Vonk dé (beroeps)opleider van Noord-Holland-Noord. 

Stap voor stap steeds meer Vonk

 
Vanaf augustus wordt Vonk steeds meer zichtbaar. Zo is het logo van Vonk te zien op onze gebouwen en andere uitingen. Nog niet alles is gelijk Vonk. Zo zijn we nog gewoon bereikbaar via de huidige e-mailadressen en telefoonnummers. En op sommige plekken is de naam Clusius College nog te zien. Alles wordt stap voor stap overgezet naar Vonk.

Meer informatie


Ga voor meer informatie over onze nieuwe organisatie Vonk naar https://clusiusenrockopnh-samenverder.nl/.