clusius 27 mei 2021

Melanie Brandenburg en Wim van Reenen ruilen van positie

Melanie Brandenburg en Wim van Reenen ruilen vanaf 1 augustus 2021 van positie.

Vanaf aankomend schooljaar wordt Melanie directeur van onze vestiging in Alkmaar en Wim van onze vestiging in Heerhugowaard. De ruil is op eigen initiatief van beide directeuren tot stand gekomen en vindt met instemming van het college van bestuur plaats.

Sinds vijf jaar is Melanie directeur in Heerhugowaard, daarvoor was zij teamleider op onze vestiging in Schagen. Melanie vindt leren en ontwikkelen ontzettend belangrijk: "Leren en ontwikkelen is de essentie van een school! Daar hoort ook de ontwikkeling van mij als schoolleider bij. Met deze ruil verwacht ik nieuwe stappen te zetten in mijn eigen ontwikkeling en vooral ook met elkaar samen te werken aan alle mooie ontwikkelingen die zowel binnen ons vmbo als ons mbo gaande zijn.''

Wim van Reenen over zijn overstap naar de vestiging Heerhugowaard: "Ik zie er enorm naar uit om deze switch te kunnen maken. Na 37 jaar te hebben gewerkt in Alkmaar in het mbo, waarvan de laatste 11 jaar ook in het vmbo, zie ik het als een verfrissende uitdaging om in Heerhugowaard aan de slag te gaan. Ik kan mij daarbij volledig richten op het vmbo met dat fantastische groene onderwijs, bevlogen collega's en hele fijne leerlingen."

Het college van bestuur wenst Wim en Melanie veel plezier en succes op hun nieuwe werkplek.