clusius 12 mrt 2019

Lijsttrekkersdebat 'Landelijk Noord-Holland'

Op 14 maart 2019 organiseren verschillende agrarische partners in Noord-Holland een groot verkiezingsdebat rond de Provinciale Statenverkiezingen.

Benieuwd naar de plannen die de politieke partijen hebben voor de agrarische sector? Kom dan naar het verkiezingsdebat op 14 maart bij het Clusius College in Alkmaar.

Datum: Donderdag 14 maart 2019
Tijd: 20.00 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Locatie: Clusius College, Drechterwaard 10 te Alkmaar (1824 EX)

Uw stem is belangrijk

Op 20 maart gaan we naar de stembus. Dan zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de waterschapsverkiezingen. Als u stemt, bepaalt u samen met andere kiezers welke partijen en personen in de Provinciale Staten en in het algemeen bestuur van uw waterschap komen. Voor u als agrarisch ondernemer is dit belangrijk. Actuele zaken in Noord-Holland op het gebied van land- en tuinbouw zijn onder andere biodiversiteit, bodemdaling, energietransitie en klimaat.

Kom, praat mee, discussieer en vorm uw mening!

Onder leiding van Anouschka Laheij worden zes lijsttrekkers van de grootste partijen in Noord-Holland (D’66, VVD, PvdA, CDA, GL, SP) uitgedaagd antwoord te geven op een aantal scherpe stellingen, opgesteld door de agrarische sector. Welke plannen hebben de politieke partijen voor de agrarische sector en wilt u hier alles over te weten komen?
Kom dan naar het lijsttrekkersdebat ‘Landelijk Noord-Holland’ in Alkmaar.

Aanmelden kan via de volgende link: www.pslandelijknh2019.nl.

Het lijsttrekkersdebat wordt mede mogelijk gemaakt door: