clusius 26 aug 2021

Dahliaobjecten eindejaarstudenten Bloem & Design te zien tijdens Holland Dahlia Event (1-3 september)

Van 1 tot en met 3 september is er tijdens het Holland Dahlia Event een tiental objecten te zien die gemaakt zijn door eindejaarstudenten van onze mbo-opleiding Bloem & Design in Alkmaar.

Bij Kasteel Keukenhof zal deze zomer een bloeiende, romantische sfeertuin te zien zijn met veel dahlia’s. Hierbij is het Holland Dahlia Event een samenwerking aangegaan met het onze mbo-opleiding Bloem & Design in Alkmaar. Ongeveer 18 eindejaars hebben voor het Holland Dahlia Event in groepjes een tiental dahliaobjecten gemaakt. Het thema hiervoor is ‘Wedding Fairytale’. Dit thema past goed in de romantische tuin van Kasteel Keukenhof, waar veel bruidsparen zich op de huwelijksdag laten fotograferen. Voor de studenten van de richting Bloem & Design een mooie kans om hun kunsten te tonen. Bij ons is groen de basis voor een kleurrijke toekomst, de Dahlia laat die kleur zeker zien! De dahliaobjecten van onze opleiding Bloem & Design zijn te bezichtigen van 1 tot en met 3 september 2021 nabij Kasteel Keukenhof. De toegang is gratis. 

Holland Dahlia Event 2021
Het Holland Dahlia Event beleeft dit jaar zijn eerste lustrum. Met gepaste trots wordt met veel plezier uitgekeken naar deze vijfde editie. De dahlia komt in het middelpunt te staan middels een leuk en afwisselend programma. Het 5e Holland Dahlia Event zal dit jaar plaatsvinden van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 september 2021. De 4 bezoeklocaties, allen in de omgeving van Lisse, zijn: Kasteel Keukenhof, CNB Showtuin / De Tulperij, Fred. De Meulder Export B.V. en FBT Showtuin / The Tulip Barn.
Meer informatie over het event: https://hollanddahliaevent.com/