clusius 04 feb 2020

Clusius College biedt online cursus ‘Houders van dieren’ aan

Iedereen die op een bedrijfsmatige manier houder van dieren is, kan vanaf nu bij het Clusius College de online cursussen ‘Houders van dieren’ volgen. Met het (wettelijk verplicht) certificaat ‘Houders van dieren’, toon jij aan dat je alle kennis en kunde in huis hebt om het welzijn van de dieren te garanderen. Het Clusius College biedt deze cursussen aan voor de diergroepen herpeten, vissen, vogels, honden en katten en overige zoogdieren.

Flexibel, eigentijds en betaalbaar; dat zijn enkele kernwoorden waar het de online cursussen van Clusius College betreft. De opleidingen zijn ontwikkeld naar aanleiding van berichten uit het veld. Voor ondernemers die niet de schoolbanken in willen en die willen leren waar en wanneer het hen uitkomt.

Maar wel met de optie om masterclasses te volgen als daar bij een bepaald onderwerp behoefte aan is. Deze masterclasses worden gegeven door specialisten. Voor de cursus Houders van herpeten is  bijvoorbeeld Sjoerd van Kessel, herpetenverzorger in Artis, vastgelegd. Maar ook onze eigen docenten zullen diverse masterclasses gaan verzorgen.

 

Gerelateerde pagina's