Student worden bij het Clusius College

Aanmelden

Leuk dat je bij ons wilt komen studeren! Je kunt je hier aanmelden voor de opleiding van jouw keuze.

Lees hier hoe we omgaan met de toelating en intake in ons toelatingsbeleid mbo.

Voor de opleidingen Dierenartsassistent en Dierverzorging is het maximum aantal inschrijvingen voor het schooljaar 2018-2019 bereikt. Voor deze opleidingen kan je je niet meer inschrijven. De opleiding Natuur, Water & Recreatie start het schooljaar 2018-2019 niet. Je kunt je daarvoor niet inschrijven.  

Maak een Digitaal DoorstroomDossier (DDD) aan.

Na je aanmelding maak je een DDD aan. In dit dossier staat informatie over jou en je vorige opleiding of huidige werkgever die we nodig hebben om jou goed te kunnen begeleiden bij het Clusius College. Dit dossier vul je samen met jouw mentor, decaan of werkgever in. Het dossier is onderdeel van de aanmelding en noodzakelijk om de aanmelding definitief te maken, zodat we je kunnen uitnodigen voor een intakegesprek.
Je ontvangt de activatiecode voor het aanmaken van een account van je school. Ben je een zij-instromer of heb je geen activatiecode ontvangen gebruik dan de onderstaande code.

Ga naar: www.digitaaldoorstroomdossier.nl
Gebruik (indien je geen eigen code hebt ontvangen) de activatiecode: T96EWF8G

Heb je tijdens het invullen problemen of vragen, neem dan contact op met de Intergrip helpdesk, helpdesk@digitaaldoorstroomdossier.nl, of bel de helpdesk via telefoonnummer 0318-860052.

We hopen je gauw te zien op het Clusius College!