Ben jij die groene creatieveling en wil je van je passie je werk maken? Heb je een voorliefde voor groen en styling en ben je trendgevoelig? Dan is dit de opleiding die je zoekt!

Jij weet op welke wijze je groen het beste kan inzetten om beeld en sfeer te versterken. Maar andersom weet jij ook met de juiste styling groene producten waardevoller te maken. De boodschap van het product of bedrijf en de wens van de klant weet jij op een originele en verrassende manier te vertalen naar groenarrangementen, productpresentaties, stijlkamers & etalages, aankleding & inrichting van woon- en werkruimtes, inrichting van beurzen & stands, decors en aankleding van events met een groen karakter.

De wereld van styling en vormgeving ‘vergroent’. Dit is het directe gevolg van toename van een ‘groenere lifestyle’ onder consumenten. Als groenstylist weet jij op deze blijvende verandering in te spelen en als geen ander groen en styling met elkaar te verbinden.

"Groen is het nieuwe goud."

Na de studie ben je breed opgeleid en voor diverse groene stylingsfuncties inzetbaar. Ook kun je doorleren aan het hbo of direct aan de slag als:

  • Groenstylist
  • In- en Outdoor Stylist
  • Event Stylist
  • Etaleur
  • Verkoopmedewerker Styling

Tijdens de driejarige opleiding In- & Outdoor Styling word je klaargestoomd voor het echte werk. Samen zorgen we ervoor dat je straks alles weet over het proces van groenstyling en eigentijdse vormgeving. Wil je meer achtergrondinformatie over de opleiding? Klik dan hier voor de verdiepende opleidingsinformatie.

Daarnaast krijg je algemene vakken zoals Nederlands, Engels, rekenen en studie- en loopbaanbegeleiding.

Groenstyling 🌼 Concept en ontwerp 🌼 Projecten 🌼 Grafische vormgeving 🌼 Trends & Ontwikkelingen 🌼 Verkoop en Styling 🌼 Economie & bedrijf

Over de opleiding In- & Outdoor Styling moet je verder nog weten dat je tijdens de beroepspraktijkvorming (stage) alles leert over bloemen en planten en groenstyling. Bij regioleren en projectonderwijs kom je in aanraking met verschillende soorten opdrachten uit de praktijk en verbreed je al lerend je horizon binnen het vakgebied van styling en vormgeving.

Goed om te weten

Voor meer achtergrondinformatie hebben we een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. Zoals de studiebijsluiter die je informatie geeft over de tevredenheid van de studenten over deze opleiding, de kans op werk in het vakgebied, de kans op stageplekken, het startsalaris enzovoort.

Ook kun je hier de schoolgidsen van de vestigingen vinden en natuurlijk de informatie over het aanmelden. Heb je toch nog vragen? Dan kun je hier onze decaan benaderen.

Benieuwd naar wat er zoal op de opleiding gebeurt? Neem dan een kijkje op social media: