Dier & Zorg


Ben jij gek op dieren? En wil je graag meer leren over de verzorging en het welzijn ervan? Droom je van een baan als dierenartsassistent of zijn paarden je grote liefde en wil je daar je beroep van maken? Bij ons kun je alle kanten op. Ook voor de combinatie van de zorg aan mens en dier op bijvoorbeeld een zorgboerderij kun je bij ons een opleiding volgen. De keuze is reuze.

Wie ben jij?

Je bent nieuwsgierig en ondernemend. Je bent niet bang om je handen vies te maken. Je kunt aanpakken en bent praktisch ingesteld. Je bent gemotiveerd en wilt hard werken om in de boeiende en veelzijdige dierenwereld je weg te vinden.

Waar houd je van?

Jij houdt van dieren, dat spreekt voor zich. Maar je vindt het ook leuk om met mensen om te gaan. Van baasje en eigenaar tot klant en recreant. Je houdt van afwisseling. Je steekt graag de handen uit de mouwen en vindt het ook geen probleem om met je neus in de boeken te duiken en de administratie te regelen. 

Wat kun je?

Je kunt goed observeren en hebt oog voor detail. Naast je liefde voor dieren kun je bedrijfsmatig en klantgericht denken en handelen. Je kunt improviseren en bent prima in staat je aandacht te verdelen over meerdere onderwerpen.