Besluit Houders van Dieren

Behaal je certificaat Houders van Dieren met onze online cursus, die wij via Onderwijsgroep NWH aanbieden.

Werk jij bedrijfsmatig met dieren? Per 2020 is het door de overheid wettelijk verplicht om het certificaat houders van dieren te behalen voor het diersoort waar jij mee werkt. Op het Clusius College bieden we diverse online cursussen aan op het gebied van Besluit Houders van Dieren, namelijk:

Met deze online-cursussen bereid je jezelf voor op het examen Besluit Houders van Dieren. Dus start vandaag nog met jouw online cursus voor een maximale voorbereiding op het examen. Onze online coach staat klaar om jou te begeleiden.

Totaalpakket

Met onze cursussen word je optimaal voorbereid op het theorie- en vaardigheidsexamen van het certificaat. Je krijgt een online coach en kunt optioneel seminars volgen. De examens zijn opgenomen in ons totaalpakket. Deze examens vinden plaats op het Clusius College in Alkmaar.

  • Meer weten of aanmelden? Klik op de onderstaande cursus naar keuze. Heb je vragen? Mail dan naar: vraag.houdersvan@clusius.nl
  • Wil je weten hoe het inschrijven voor de cursus gaat? Klik dan op onderstaand instructiefilmpje. 

Onderwijsgroep Noordwest-Holland

Om de regionale markt optimaal te bedienen worden de cursussen van het Clusius College en het ROC Kop van Noord-Holland aangeboden via Onderwijsgroep Noordwest-Holland. Dit betekent dat alle (avond-)opleidingen, cursussen en trainingen voor volwassenen die beide instellingen verzorgen, worden aangeboden onder de vlag van Onderwijsgroep Noordwest-Holland