Besluit Houders van Dieren

Behaal je certificaat Houders van Dieren met onze online cursus.

Informatie omtrent Corona

Ook voor onze online cursussen ‘Houders van Dieren’ hebben de Corona maatregelen gevolgen. Maar wij zorgen ervoor dat je gegarandeerd toegang tot de online cursus hebt totdat er meer duidelijkheid is. Dus start vandaag nog met jouw online cursus voor een maximale voorbereiding op het examen. Ook onze online coach kun je blijven benaderen. De seminars en de examens zijn wel uitgesteld tot nader order. 

Wettelijk verplicht

Ben jij bedrijfsmatig houder van dieren? Per 2020 is het door de overheid wettelijk verplicht om het certificaat houders van dieren te behalen voor het diersoort waar jij mee werkt. Op het Clusius College bieden we diverse online cursussen aan op het gebied van Besluit Houders van Dieren, namelijk:

Totaalpakket

Met onze cursussen word je optimaal voorbereid op het theorie- en vaardigheidsexamen van het certificaat. Je krijgt een online coach en kunt optioneel seminars volgen. De examens zijn opgenomen in ons totaalpakket.

Meer weten of aanmelden? Klik op de onderstaande cursus naar keuze. Heb je vragen? Mail dan naar cursus@clusius.nl
Onderwijsgroep Noordwest-Holland

Om de regionale markt optimaal te bedienen worden de cursussen van het Clusius College en het ROC Kop van Noord-Holland aangeboden via Onderwijsgroep Noordwest-Holland. Dit betekent dat alle (avond-)opleidingen, cursussen en trainingen voor volwassenen die beide instellingen verzorgen, worden aangeboden onder de vlag van Onderwijsgroep Noordwest-Holland