Ben jij werkzaam in de dierenbranche? 

Dan kun je bij ons de online cursus 'Houders van Dieren' volgen.

Als bedrijfsmatig houder van, wil je alleen het beste voor jouw dieren. Dat geldt ook voor de mensen die het dier bij jou kopen, onderbrengen of komen bekijken. Het is daarom belangrijk dat je aan kunt tonen dat je vakbekwaam bent. Met het certificaat 'Houders van Dieren', toon jij aan dat je alle kennis en kunde in huis hebt om het welzijn van jouw dieren te garanderen. Dit volgens de richtlijnen van het landelijk besluit 'Houders van Dieren'.

Het Clusius College biedt hier online cursussen voor aan. Met deze cursussen word je optimaal voorbereid op het theorie- en vaardigheidsexamen van het certificaat. Je krijgt een online coach en kunt optioneel seminars volgen. De examens zijn opgenomen in ons totaalpakket.

Meer weten of aanmelden? Klik op de onderstaande cursus naar keuze.
 
Heb je vragen? Mail dan naar cursus@clusius.nl
 
Onderwijsgroep Noordwest-Holland

Om de regionale markt optimaal te bedienen worden de cursussen van het Clusius College en het ROC Kop van Noord-Holland aangeboden via Onderwijsgroep Noordwest-Holland. Dit betekent dat alle (avond-)opleidingen, cursussen en trainingen voor volwassenen die beide instellingen verzorgen, worden aangeboden onder de vlag van Onderwijsgroep Noordwest-Holland