Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws


 • Docente Clusius College op basisschool de Branding

  Bron: Wieringernieuws. Sinds de voorjaarsvakantie zijn de leerlingen van basisschool De Branding bezig met het kernconcept ‘Groei en Leven’. Door middel van onderzoekend leren zijn zij iedere dag bezig geweest met onderdelen van het kernconcept. Mevrouw Sascha Heddes, biologie docente van het Clusius College te Schagen, kwam een ‘gastcollege’ geven over kippen.


 • 'Dans met mijn gedachte'

  Op het Clusius in Amsterdam & Schagen hebben ze de smaak van het dichten te pakken! Clusius College Amsterdam was een van de vier Amsterdamse scholen die meedeed aan Poëzie van binnen naar buiten. De ruim 800 deelnemende leerlingen presenteerden hun kunstwerk en gedicht op school waarna een deskundige jury de genomineerden de gelegenheid bood om in het theater tijdens een spectaculaire middag de gedichten te laten voordragen.


 • Fraai bedrag sponsorloop Clusius College Schagen

  Een sponsorloop van eersteklassers van het Clusius College in Schagen heeft € 2.263,- opgeleverd voor het goede doel. Het geld is bestemd voor een Polytechnische school in Kenia en voor het Fonds Gehandicaptensport.


 • Aanmelding voor het schooljaar 2016-2017

  U kunt uw zoon/dochter voor het schooljaar 2016-2017 bij Clusius College Schagen aanmelden via het aanmeldingsformulier dat aanwezig is bij de basisschool. U kunt ook zelf een aanmeldingsformulier uitprinten en invullen.


 • Clusius scoort voor Serious Request

  Vorige week organiseerde het Clusius College Schagen voor het tweede jaar op rij een grandioze kerstmarkt. De leerlingen verzorgden allerlei activiteiten. Zo kon je gokken bij de levende fruitmachine met echt fruit, je kon valkenieren met een reusachtige uil, er waren kerststukjes en zelfgemaakte kerstbomen te koop, je kon levende muizen in je hand houden, er werd door leerlingen muziek gemaakt en nog veel meer.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

BPV-gegevensformulier

Als je stage loopt of binnenkort stage gaat lopen, klik dan hier om het BPV-gegevensformulier in te vullen

»