Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws


 • Voorlichtingsavond ouder(s)/verzorger(s) leerlingen groep 7/8

  De voorlichtingsavond voor ouder(s)/verzorger(s) van leerlingen uit groep 7/8 wordt gehouden op woensdagavond 25 november a.s. Aanvang is om 19.30 uur, inloop vanaf 19.10 uur op de Boomgaard 9, Schagen.


 • Derdeklassers Clusius College Schagen winnen techniekwedstrijd Tata Steel

  Een groep derdeklassers van het Clusius College in Schagen heeft de jaarlijkse Tata techniek competitie in IJmuiden gewonnen. Zeshonderd derdejaars leerlingen van twintig vmbo-scholen brachten het afgelopen jaar een bezoek aan Tata Steel in IJmuiden. Het gaat om jongeren die gemotiveerd zijn voor een opleiding en een baan in de techniek. Zij namen allen deel aan de Check de Techniek competitie. Het team van Clusius Schagen kwam als beste uit de bus.


 • Derdeklasser Clusius College Schagen halen 3045 euro op voor goed doel

  Derdejaarsleerlingen van het Clusius College in Schagen hebben met de actie Day for Change een bedrag van 3045 euro opgehaald. Met dat geld worden microkredieten aan boeren in ontwikkelingslanden verstrekt.


 • Aanleg ’Roockershuys Parck’ is voorbeeld regioleren door Clusius College Schagen

  Omwonenden van het Roockershuys, een betrekkelijk jonge straat in Tuitjenhorn, hebben in samenwerking met de Dorpsraad een plan voor een recreatief park uitgewerkt: Roockershuys Parck. Dit park wordt momenteel door mbo-studenten aangelegd. Een mooi voorbeeld van regioleren. Het nieuwe park wordt ingericht met wandelpaden, fraaie waterpartijen, vissteiger, verlichting, knotwilgen en andere bomen. Het parkgebied ligt aan de noordkant van het Roockershuys op een braakliggend stuk grond van één hectare. De studenten van het Clusius College uit Schagen voeren de aanlegwerkzaamheden als schoolproject uit. De theorie vindt plaats in de schoolbanken en de praktijk in Tuitjenhorn. Hoe dit verloopt, kun je op het bijgevoegde filmpje bekijken. Klik op lees meer.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

Open dagen 2016

De data voor de open dagen in 2016 zijn weer bekend. Dit schooljaar kun je ons bezoeken op vrijdagavond 29 januari, zaterdagochtend 30 januari (beide data voor zowel vmbo als mbo) en woensdagavond 13 april (voor het mbo). Klik op het pijltje hieronder voor de exacte tijden.

»