Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws


 • Nieuw inschrijfformulier staat online

  Ons nieuwe inschrijfformulier staat online. Klik op lees verder om het formulier rechtstreeks te openen....


 • Bijzondere Kerstmarkt Clusius

  Leerlingen van het Clusius College aan de Boomgaard in Schagen organiseren op donderdagmiddag 18 december van 12.30 tot 14.00 uur een bijzondere Kerstmarkt. De markt is bedoeld voor leerlingen, ouders, familie, omwonenden en belangstellenden.


 • Clusius College voorziet basisscholen in Noord-Holland van peren

  Maar liefst 120 basisscholen hebben zich aangemeld voor de perenactie van het Clusius College waarbij deze week 35.000 peren voor de leerlingen zijn afgeleverd. De actie die in samenwerking met The Greenery, de afzetorganisatie van 650 telers is opgezet, heeft als belangrijkste doel, de telers in Noord-Holland te steunen die hard worden getroffen door de Russische boycot van groenten en fruit uit Nederland. Daarnaast willen we via deze actie de peer als streekproduct én gezonde snack bij leerlingen en hun ouders bekendheid geven.


 • Feestelijke ‘aftrap’ voor het project Ecoschool op het Clusius College in Schagen

  Van oude kleren nieuwe tassen maken, je brood niet meer in plastic zakjes verpakken en op de fiets naar school gaan in plaats van met de brommer. Het waren de eerste ideeën tijdens een lunchbijeenkomst op het Clusius College in Schagen in het kader van het project Ecoschool.


 • De Clusius app is online

  Vanaf vandaag is de Clusius app te downloaden via de Play Store en de App Store. Deze app geeft informatie over het vmbo en mbo onderwijs van het Clusius College. Tevens is er een overzicht van onze open dagen en onze locaties.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

Open huis Clusius College

Op vrijdag 30 januari van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 10.00 tot 13.00 uur is er weer open huis bij het Clusius College voor vmbo-groen en mbo-opleidingen.

»