Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws


 • Aanmelding voor het schooljaar 2016-2017

  U kunt uw zoon/dochter voor het schooljaar 2016-2017 bij Clusius College Schagen aanmelden via het aanmeldingsformulier dat aanwezig is bij de basisschool. U kunt ook zelf een aanmeldingsformulier uitprinten en invullen. Klik op lees meer...


 • Clusius scoort voor Serious Request

  Vorige week organiseerde het Clusius College Schagen voor het tweede jaar op rij een grandioze kerstmarkt. De leerlingen verzorgden allerlei activiteiten. Zo kon je gokken bij de levende fruitmachine met echt fruit, je kon valkenieren met een reusachtige uil, er waren kerststukjes en zelfgemaakte kerstbomen te koop, je kon levende muizen in je hand houden, er werd door leerlingen muziek gemaakt en nog veel meer.


 • Kerstmarkt en Colorrun bij Clusius College Schagen

  Voor de tweede keer organiseert het Clusius College Schagen op donderdag 17 december een grandioze kerstmarkt. De markt vindt plaats tussen 12.00-14.00 uur in en rond het schoolgebouw aan de Boomgaard in Hoep Zuid. Iedereen is welkom. De opbrengst van de kerstmarkt is bestemd voor de 3FM actie Serious Request. Dit jaar staat het Glazen Huis in Heerlen.


 • Derdeklassers Clusius College Schagen winnen techniekwedstrijd Tata Steel

  Een groep derdeklassers van het Clusius College in Schagen heeft de jaarlijkse Tata techniek competitie in IJmuiden gewonnen. Zeshonderd derdejaars leerlingen van twintig vmbo-scholen brachten het afgelopen jaar een bezoek aan Tata Steel in IJmuiden. Het gaat om jongeren die gemotiveerd zijn voor een opleiding en een baan in de techniek. Zij namen allen deel aan de Check de Techniek competitie. Het team van Clusius Schagen kwam als beste uit de bus.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

Open avond 2016

Voor onze mbo-opleidingen is er woensdagavond 13 april een open avond. Van 18.30 tot 21.00 uur kun je deze avond een kijkje nemen op onze vestigingen in Alkmaar, Hoorn of Schagen. Tot ziens!

»