Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws


 • Boeken bestellen bij Iddink

  Bij het rapport is de klascode uitgereikt waarmee u boeken kunt bestellen. Bij niet iedereen blijkt de schoolcode bekend. Deze is: VJVPB8M8 .


 • Derdeklasser Clusius College Schagen halen 3045 euro op voor goed doel

  Derdejaarsleerlingen van het Clusius College in Schagen hebben met de actie Day for Change een bedrag van 3045 euro opgehaald. Met dat geld worden microkredieten aan boeren in ontwikkelingslanden verstrekt.


 • Aanleg ’Roockershuys Parck’ is voorbeeld regioleren door Clusius College Schagen

  Omwonenden van het Roockershuys, een betrekkelijk jonge straat in Tuitjenhorn, hebben in samenwerking met de Dorpsraad een plan voor een recreatief park uitgewerkt: Roockershuys Parck. Dit park wordt momenteel door mbo-studenten aangelegd. Een mooi voorbeeld van regioleren. Het nieuwe park wordt ingericht met wandelpaden, fraaie waterpartijen, vissteiger, verlichting, knotwilgen en andere bomen. Het parkgebied ligt aan de noordkant van het Roockershuys op een braakliggend stuk grond van één hectare. De studenten van het Clusius College uit Schagen voeren de aanlegwerkzaamheden als schoolproject uit. De theorie vindt plaats in de schoolbanken en de praktijk in Tuitjenhorn. Hoe dit verloopt, kun je op het bijgevoegde filmpje bekijken. Klik op lees meer.


 • Schelpenlamp Clusius College Schagen valt in de prijzen

  Een originele schelpenlamp van Clusius College in Schagen is in de prijzen gevallen. De creatieve en duurzame lamp is gemaakt door tweedeklassers van het Clusius College. De lamp werd ingezonden voor een wedstrijd van Stichting Animo uit Alkmaar, waarbij lampen van afvalmateriaal worden gemaakt.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

BPV-gegevensformulier

Als je stage loopt of binnenkort stage gaat lopen, klik dan hier om het BPV-gegevensformulier in te vullen

»