Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws


 • Schoenenactie Clusius College Schagen groot succes

  Voor het project Ecoschool op het Clusius College in Schagen is er een schoenenactie opgezet. Ecoschool staat in het teken de school duurzamer te maken. Leerlingen worden actief betrokken in dit proces. Zij bedenken acties en voeren deze ook uit samen met iedereen in en om de school. Afval is een van de thema’s waar ze zich op focussen.


 • Clusius College Schagen heeft gezonde schoolkantine schaal 2015!

  Het Clusius College in Schagen heeft gistermiddag de Gezonde Schoolkantineschaal 2015 ontvangen. Directeur van de school Adrie Lugtig is trots op het resultaat van haar school.


 • Clusius College Schagen aan de slag bij boer Tom (Boer zoekt vrouw)

  Eigenlijk lopen alle lijntjes rechtstreeks naar het Clusius College Schagen. MBO studenten Tuin, Park en Landschap plantten de afgelopen dagen klimop op de geluidswal van tv-boer Tom Groot in Nieuwe Niedorp.


 • Winnaars bekend wedstrijd kruiden raden tijdens open dagen

  Tijdens de open dagen van het Clusius College in Schagen was er in het voedingslokaal de mogelijkheid om mee te doen aan de wedstrijd kruiden raden. Veel bezoekers hebben dit gedaan. Inmiddels is de uitslag bekend. De winnaressen Maud Tamis en Jeannet Henneman hebben hun bioscoopbonnen in ontvangst mogen nemen. Als je op lees meer klikt, kun je de juiste antwoorden bekijken.


 • Clusius College Schagen volledig in teken van Marokko

  Bron & Fotografie: Afrit71Nieuws.nl. De consul van het koninkrijk Marokko, Talal Jennane, heeft de Marokko-week bij het Clusius College in Schagen geopend. Een sfeerverslag. Terwijl de groepen een voor een binnenkomen leggen onderwijsassistent Henk Sikman en een groep derdeklassers de laatste hand aan het uitgebreide Marokkaanse ontbijtbuffet. Thuis is het ochtendeten een keertje overgeslagen; op school wacht de rijk gevulde Marokkaanse ontbijttafel.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

BPV-gegevensformulier

Als je stage loopt of binnenkort stage gaat lopen, klik dan hier om het BPV-gegevensformulier in te vullen

»