Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws


 • Clusius College Schagen een van de zeven 'gezonde' scholen in Noord-Holland-Noord

  Het Cluisus College in Schagen is een van de zeven echt gezonde scholen in Noord-Holland Noord. De school krijgt daarom van wethouder Ben Blonk op dinsdag 10 maart de zogeheten Schoolkantine Schaal van GGD Hollands Noorden, het Voedingscentrum en Jongeren op gezond Gewicht (JOGG).Een gezonde schoolkantine bestaat voor minimaal 75% uit lekkere en gezonde producten uit de Schijf van Vijf (zoals fruit, broodjes, salades) en maximaal 25% niet-basisvoedingsmiddelen (snoep, snacks).


 • Winnaars bekend wedstrijd kruiden raden tijdens open dagen

  Tijdens de open dagen van het Clusius College in Schagen was er in het voedingslokaal de mogelijkheid om mee te doen aan de wedstrijd kruiden raden. Veel bezoekers hebben dit gedaan. Inmiddels is de uitslag bekend. De winnaressen Maud Tamis en Jeannet Henneman hebben hun bioscoopbonnen in ontvangst mogen nemen. Als je op lees meer klikt, kun je de juiste antwoorden bekijken.


 • Clusius College Schagen volledig in teken van Marokko

  Bron & Fotografie: Afrit71Nieuws.nl. De consul van het koninkrijk Marokko, Talal Jennane, heeft de Marokko-week bij het Clusius College in Schagen geopend. Een sfeerverslag. Terwijl de groepen een voor een binnenkomen leggen onderwijsassistent Henk Sikman en een groep derdeklassers de laatste hand aan het uitgebreide Marokkaanse ontbijtbuffet. Thuis is het ochtendeten een keertje overgeslagen; op school wacht de rijk gevulde Marokkaanse ontbijttafel.


 • Nieuw inschrijfformulier staat online

  Ons nieuwe inschrijfformulier staat online. Klik op lees meer om het formulier rechtstreeks te openen....


 • Fraaie opbrengsten acties Clusius College

  De maand december stond voor het Clusius College Schagen voor een belangrijk deel in het teken van diverse acties. Er werd door de leerlingen veel geld voor diverse goede doelen opgehaald.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

15 april open avond mbo

Op woensdagavond 15 april is er open avond voor al onze mbo-opleidingen. Je bent van harte welkom tussen 18.30 en 21.00 uur in Alkmaar, Hoorn en Schagen

»