Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws


  • Clusius College Schagen officieel Ecoschool

    Van oude kleren nieuwe tassen maken, je brood niet meer in plastic zakjes verpakken en op de fiets naar school gaan in plaats van met de brommer. Het waren de eerste ideeën tijdens een lunchbijeenkomst op het Clusius College in Schagen in het kader van het project Ecoschool.


  • De Clusius app is online

    Vanaf vandaag is de Clusius app te downloaden via de Play Store en de App Store. Deze app geeft informatie over het vmbo en mbo onderwijs van het Clusius College. Tevens is er een overzicht van onze open dagen en onze locaties.


  • Clusius College maakt zich sterk voor Day for Change

    De actie van het Clusius College Schagen voor de stichting Day for Change heeft ruim 2100 euro opgebracht. Een prachtig resultaat bijeengebracht door de leerlingen uit vijf derde klassen. Met het geld worden microkredieten verstrekt aan ondernemers in arme landen. Leerlingen van klas 3.2 haalden met hun gesponsorde fietstocht 650 euro op en wonnen de prijs voor de beste presentatie.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

Open huis Clusius College

Op vrijdag 30 januari van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 10.00 tot 13.00 uur is er weer open huis bij het Clusius College voor vmbo-groen en mbo-opleidingen.

»