Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws


 • Open dagen Clusius College

  Vrijdag 30 januari (18.30 - 21.00 uur) en zaterdag 31 januari (10.00 - 13.00 uur) zijn er weer open dagen bij het Clusius College op alle vestigingen. Wil je alvast informatie over ons vmbo- of mbo-onderwijs? Download dan gratis de Clusius app in de Play Store of de App Store.


 • Nieuw inschrijfformulier staat online

  Ons nieuwe inschrijfformulier staat online. Klik op lees meer om het formulier rechtstreeks te openen....


 • Fraaie opbrengsten acties Clusius College

  De maand december stond voor het Clusius College Schagen voor een belangrijk deel in het teken van diverse acties. Er werd door de leerlingen veel geld voor diverse goede doelen opgehaald.


 • Bijzondere Kerstmarkt Clusius

  Leerlingen van het Clusius College aan de Boomgaard in Schagen organiseren op donderdagmiddag 18 december van 12.30 tot 14.00 uur een bijzondere Kerstmarkt. De markt is bedoeld voor leerlingen, ouders, familie, omwonenden en belangstellenden.


 • Clusius College voorziet basisscholen in Noord-Holland van peren

  Maar liefst 120 basisscholen hebben zich aangemeld voor de perenactie van het Clusius College waarbij deze week 35.000 peren voor de leerlingen zijn afgeleverd. De actie die in samenwerking met The Greenery, de afzetorganisatie van 650 telers is opgezet, heeft als belangrijkste doel, de telers in Noord-Holland te steunen die hard worden getroffen door de Russische boycot van groenten en fruit uit Nederland. Daarnaast willen we via deze actie de peer als streekproduct én gezonde snack bij leerlingen en hun ouders bekendheid geven.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

Open dagen Clusius College

Op vrijdag 30 januari van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 10.00 tot 13.00 uur zijn er weer open dagen bij het Clusius College voor vmbo-groen en mbo-opleidingen.

»