Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws


 • Clusius College Schagen heeft gezonde schoolkantine schaal 2015!

  Het Clusius College in Schagen heeft gistermiddag de Gezonde Schoolkantineschaal 2015 ontvangen. Directeur van de school Adrie Lugtig is trots op het resultaat van haar school.


 • Clusius College Schagen aan de slag bij boer Tom (Boer zoekt vrouw)

  Eigenlijk lopen alle lijntjes rechtstreeks naar het Clusius College Schagen. MBO studenten Tuin, Park en Landschap plantten de afgelopen dagen klimop op de geluidswal van tv-boer Tom Groot in Nieuwe Niedorp.


 • Winnaars bekend wedstrijd kruiden raden tijdens open dagen

  Tijdens de open dagen van het Clusius College in Schagen was er in het voedingslokaal de mogelijkheid om mee te doen aan de wedstrijd kruiden raden. Veel bezoekers hebben dit gedaan. Inmiddels is de uitslag bekend. De winnaressen Maud Tamis en Jeannet Henneman hebben hun bioscoopbonnen in ontvangst mogen nemen. Als je op lees meer klikt, kun je de juiste antwoorden bekijken.


 • Clusius College Schagen volledig in teken van Marokko

  Bron & Fotografie: Afrit71Nieuws.nl. De consul van het koninkrijk Marokko, Talal Jennane, heeft de Marokko-week bij het Clusius College in Schagen geopend. Een sfeerverslag. Terwijl de groepen een voor een binnenkomen leggen onderwijsassistent Henk Sikman en een groep derdeklassers de laatste hand aan het uitgebreide Marokkaanse ontbijtbuffet. Thuis is het ochtendeten een keertje overgeslagen; op school wacht de rijk gevulde Marokkaanse ontbijttafel.


 • Nieuw inschrijfformulier staat online

  Ons nieuwe inschrijfformulier staat online. Klik op lees meer om het formulier rechtstreeks te openen....


Vestigingen VMBO
Activiteiten

15 april open avond mbo

Op woensdagavond 15 april is er open avond voor al onze mbo-opleidingen. Je bent van harte welkom tussen 18.30 en 21.00 uur in Alkmaar, Hoorn en Schagen

»