Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Schagen

Nieuws

Clusius College: groen is overal in jouw wereld


 • Kamerlid Marcouch aanwezig bij Marokkaans ontbijt Clusius College Schagen

  De Marokkoweken op het Clusius College Schagen zijn weer aangebroken. Met als speciale gast tijdens een uitgebreid feestontbijt Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch (PvdA).


 • Aanleg ’Roockershuys Parck’ wordt misschien schoolproject voor Clusius College Schagen

  Bron: Nhd. Omwonenden van het Roockershuys, een betrekkelijk jonge straat in Tuitjenhorn, hebben in samenwerking met de Dorpsraad een plan voor een recreatief park uitgewerkt: Roockershuys Parck.


 • Cultureel project Clusius College Schagen start met Marokkaans ontbijt

  Bron: Dichtbij.nl. Het is inmiddels een traditie geworden. Maandag 10 februari starten de Marokko-weken op het Clusius Schagen Schagen met een Marokkaans ontbijt in de kantine van de school. Voor het ontbijt zijn diverse prominenten uitgenodigd. De eerste brugklassers worden rond 8.30 uur verwacht.


 • Ouders zijn tevreden over het Clusius College

  In de afgelopen periode is er aan de ouders/verzorgers van onze vmbo-leerlingen van leerjaar 3 gevraagd om een enquête mbt oudertevredenheid in te vullen. Ruim 40 % van de ouders/verzorgers heeft aan deze oproep gehoor gegeven. Inmiddels zijn de resultaten verwerkt in een rapportage. Uit de aanbevelingen blijkt dat de ouders/verzorgers over het algemeen tevreden zijn over het Clusius College. Ze beoordelen de school met een gemiddeld rapportcijfer van 7.4. Met name over de communicatie en de sfeer zijn de ouders zeer tevreden. Alle onderscheiden hoofdaspecten scoren gelijk aan de benchmark voortgezet onderwijs. Als je op 'lees verder' klikt kun je de gehele rapportage bekijken.


 • Clusius College Schagen haalt meer dan € 2.200 op met sponsorloop

  Bron: Dichtbij.nl. Meer dan honderdveertig brugklassers van het Clusius College Schagen liepen donderdagmiddag zoveel mogelijk rondjes om de school in Hoep Zuid om geld bij elkaar te krijgen voor de stichting Cool on Wheels en een project van de school in Kenia. Het parcours van deze sponsorloop was ongeveer 320 meter lang en ging om en dwars door de Groenschool aan de Boomgaard.