Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Castricum

Nieuws


 • Nominatie Clusius bij Tata Steel Academy

  Verleden week vond in IJmuiden een feestelijke bijeenkomst plaats ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Tata Steel Academy. Een afvaardiging van het Clusius College Castricum was aanwezig, want de groenschool was, samen met twee andere scholen, genomineerd in de categorie 'hofleverancier'.


 • Nieuwe voorlichtingsavond voor ouders/verzorgers leerlingen groep 8

  Het Clusius College Castricum wil ouder(s) en/of verzorger(s) van leerlingen uit groep 8 graag tijdig informeren over onze opleidingsmogelijkheden. Wij stellen het dan ook erg op prijs u te ontmoeten op woensdag 14 januari aanstaande in de aula van de school, Oranjelaan 2a te Castricum.


 • De Clusius app is online

  Vanaf vandaag is de Clusius app te downloaden via de Play Store en de App Store. Deze app geeft informatie over het vmbo en mbo onderwijs van het Clusius College. Tevens is er een overzicht van onze open dagen en onze locaties.


 • Presentatie informatieavond voor geïnteresseerde ouders

  Afgelopen woensdag 29 oktober was er een informatieavond. De presentatie die tijdens deze avond gegeven is, kun je bekijken door op de titel van dit bericht te klikken.


 • Dag van de Duurzaamheid op Clusius Castricum

  Op 10 oktober was het de dag van de Duurzaamheid. Door heel Nederland hebben duizenden duurzame activiteiten plaatsgevonden, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Om te laten zien dat duurzaamheid past in ons dagelijks leven en we een ‘groene’ samenleving hebben én willen!


Vestigingen VMBO

 

 

Activiteiten

Open huis Clusius College

Op vrijdag 30 januari van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 10.00 tot 13.00 uur is er weer open huis bij het Clusius College voor vmbo-groen en mbo-opleidingen.

»