Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Castricum

Nieuws

Clusius College: groen is overal in jouw wereld


 • Overzicht geslaagden na herexamen

  En hier het overzicht van de geslaagden na het herexamen. Jullie ook van harte gefeliciteerd en veel succes in de toekomst toegewenst. (klik op lees verder voor de namen).


 • Lijst met geslaagden vmbo Castricum

  Door op lees verder te klikken, krijg je een overzicht met de namen van al onze geslaagden. Allemaal van harte gefeliciteerd en veel succes toegewenst in de toekomst.


 • Verbouwing Clusius College Castricum

  Dat het Clusius College Castricum verbouwt, is duidelijk te zien als je over de Oranjelaan in Castricum rijdt. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk? Wat staat de leerlingen maar ook de omwonenden te wachten de komende tijd. En waarom wordt er verbouwd?


 • Clusiusleerlingen fleuren woonzorgboerderij Reigershoeve op

  Woensdag 21 mei zijn 3e klas leerlingen van het Clusius College Castricum naar woonzorgboerderij de Reigershoeve in Heemskerk geweest tijdens hun praktijklessen Plantenteelt. De Reigershoeve is een prachtig gelegen, ruim opgezet centrum waar demente bejaarden wonen. Ze hebben er een grote tuin, een mooie kas en dieren. De Clusiusleerlingen hebbende plantenbakken gevuld met eenjarige plantjes die door de leerlingen zelf gekweekt zijn in de loop van het jaar. De leerlingen vonden het vullen van de plantenbakken met als publiek de bewoners -die enthousiast op alles reageerden- erg leuk, dankbaar en leerzaam!


 • Clusius Castricum wint sponsorprijs Tata Steel RC Cup

  Het Clusius College Castricum heeft afgelopen vrijdag met negen leerlingen uit klas 1 en 2 mee gedaan aan de Techno Challenge. Daarmee hebben ze de sponsorprijs gewonnen. Bij de race werden ze 12e. De Techno Challenge is een spectaculair toernooi voor schoolteams. Tijdens dit toernooi rijden teams met radiografisch bestuurbare modelauto’s.