Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Castricum

Nieuws


 • Nieuwe directeur voor vestiging Clusius College Castricum

  Per 1 oktober as. is mw. Patricia Bleeker benoemd als vestigingsdirecteur van het Clusius College in Castricum. Zij volgt hiermee dhr. Wim Huiberts op die 12 jaar leiding heeft gegeven aan deze vmbo-vestiging.


 • Clusius leerlingen helpen leerlingen Sokkerwei bij circusvoorstelling.

  Basisschool de Sokkerwei uit Castricum had donderdag 11 september een circus op school georganiseerd voor de leerlingen. Een hele tour om zoiets voor elkaar te krijgen. Hulp was gewenst! Een goede buur is beter dan een verre vriend….dus werd hulp gevraagd aan de buren; het Clusius College Castricum. Een groep van acht leerlingen uit de ondernemersklas (3 Kader ) werd gevraagd om de kleine circusartiesten van de Sokkerwei te helpen en te begeleiden.


 • Start Clusius College Castricum vraagt wat flexibiliteit

  Met man en macht wordt er gebouwd aan de vernieuwing van het Clusius College Castricum. In de zomer is tegen de klippen op gewerkt om de nieuwe lokalen tijdig af te krijgen en in een gedeelte van het oude deel de nodige aanpassingen te doen. Een grote ploeg schoonmakers heeft het gebouw flink opgepoetst en geboend. Maandag 18 augustus was er een flinke klusdag voor het hele docententeam. Kasten inruimen, lokalen inrichten, alles klaar maken om de leerlingen te kunnen ontvangen. Lokalen zijn veranderd, sommige zijn er niet meer, anderen zijn nieuw.


 • Clusius wil af van boterhamzakjes

  Bron: dichtbij.nl Leerlingen uit de vierde klas van de werkgroep Ecoschools - het internationale keurmerk voor duurzame scholen - op het Clusius College Castricum, hebben broodtrommels uitgedeeld aan de brugklasleerlingen van hun school. De actie is bedoeld om het gebruik van boterhamzakjes en daarmee dus het plastic afval te verminderen.


 • Clusius leerlingen in actie voor project in Rwanda

  De vmbo-leerlingen uit de ondernemersklas (3K) van het Clusius College Castricum kregen gistermiddag een voorlichting van twee vertegenwoordigers van stichting Health[e]Foundation. Een non-profit organisatie die dit jaar meedoet aan de Damloop by Night sponsorloop op 20 september om geld in te zamelen voor hun project in Rwanda.


Vestigingen VMBO