Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Castricum

Nieuws


 • Clusius leerlingen treden op in het Engels tijdens de diploma uitreiking van Anglia

  De Anglia examens op het Clusius College Castricum waren ook dit jaar weer een groot succes met een slagingspercentage van 100 %! Het behalen van de diploma’s werd op bijzondere wijze gevierd. Deze leerlingen hebben op deze twee avonden in samenwerking met acteurs van de Phileas Fogg Theatre Company uit Engeland shows in elkaar gezet en opgevoerd voor ouders, opa’s, oma’s, broers, zussen en andere belangstellenden. En natuurlijk werd dit helemaal in het Engels gedaan!


 • Voorlichtingsavond woensdag 13 januari

  Omdat wij als school veel verzoeken hebben gekregen om ouder(s)/verzorger(s) eerder te informeren over de mogelijkheden van het Clusius College Castricum organiseren wij een voorlichtingsavond op woensdag 13 januari. We starten om 19.30 uur in de aula van onze school, Oranjelaan 2a te Castricum (inloop vanaf 19.00 uur met koffie en thee).


 • Leerling Arend Niebuur van Clusius College Castricum gaat zes maanden varen met School at Sea

  Clusiusleerling Arend Niebuur uit klas 3G3 gaat vanaf komend weekend een groots avontuur aan! Tot april 2016 zal hij gaan varen met de stichting . Een organisatie die je horizon verbreedt. Dat is wat Arend aan boord van School at Sea letterlijk gaat doen. Hij zeilt in zes maanden naar de Caraïben en weer terug. Bij School at Sea leer je je talenten en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen. En dat terwijl je je schoolwerk gewoon bijhoudt.


 • Mels Rozing… ClusiusTalent in Freerunning

  Mels Rozing is leerling van het Clusius College Castricum, zit in de 4e klas Gemengde Leerweg en woont in Heemskerk. Hij is 14 jaar jong, doet dit jaar eindexamen en is daarnaast een ClusiusTalent in Freerunning, de sport waarbij je , zoals Mels zegt; ‘alles kunt doen want er zijn geen regels’. En daarom is het natuurlijk zo leuk…..


 • Presentatie informatieavond voor geïnteresseerde ouders

  Recent was er weer een informatieavond. De presentatie die tijdens deze avond gegeven is, kun je bekijken door op de titel van dit bericht te klikken.


Vestigingen VMBO

 

Activiteiten

Open dagen 2016

De data voor de open dagen in 2016 zijn weer bekend. Dit schooljaar kun je ons bezoeken op vrijdagavond 29 januari, zaterdagochtend 30 januari (beide data voor zowel vmbo als mbo) en woensdagavond 13 april (voor het mbo). Klik op het pijltje hieronder voor de exacte tijden.

»