Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Castricum

Nieuws


 • Clusius leerlingen in actie voor project in Rwanda

  De vmbo-leerlingen uit de ondernemersklas (3K) van het Clusius College Castricum kregen gistermiddag een voorlichting van twee vertegenwoordigers van stichting Health[e]Foundation. Een non-profit organisatie die dit jaar meedoet aan de Damloop by Night sponsorloop op 20 september om geld in te zamelen voor hun project in Rwanda.


 • Verbouwing Clusius College Castricum

  Dat het Clusius College Castricum verbouwt, is duidelijk te zien als je over de Oranjelaan in Castricum rijdt. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk? Wat staat de leerlingen maar ook de omwonenden te wachten de komende tijd. En waarom wordt er verbouwd?


 • Clusiusleerlingen fleuren woonzorgboerderij Reigershoeve op

  Woensdag 21 mei zijn 3e klas leerlingen van het Clusius College Castricum naar woonzorgboerderij de Reigershoeve in Heemskerk geweest tijdens hun praktijklessen Plantenteelt. De Reigershoeve is een prachtig gelegen, ruim opgezet centrum waar demente bejaarden wonen. Ze hebben er een grote tuin, een mooie kas en dieren. De Clusiusleerlingen hebbende plantenbakken gevuld met eenjarige plantjes die door de leerlingen zelf gekweekt zijn in de loop van het jaar. De leerlingen vonden het vullen van de plantenbakken met als publiek de bewoners -die enthousiast op alles reageerden- erg leuk, dankbaar en leerzaam!


 • Clusius Castricum wint sponsorprijs Tata Steel RC Cup

  Het Clusius College Castricum heeft afgelopen vrijdag met negen leerlingen uit klas 1 en 2 mee gedaan aan de Techno Challenge. Daarmee hebben ze de sponsorprijs gewonnen. Bij de race werden ze 12e. De Techno Challenge is een spectaculair toernooi voor schoolteams. Tijdens dit toernooi rijden teams met radiografisch bestuurbare modelauto’s.