Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Castricum

Nieuws


 • Informatie over de ClusiBus met Powtoon!

  Ben je geïnteresseerd in algemene informatie over de ClusiBus? Onze collega Erik Schaap heeft een fraaie Powtoon opgesteld. Klik op lees verder om deze te bekijken.


 • Open dagen Clusius College

  Vrijdag 30 januari (18.30 - 21.00 uur) en zaterdag 31 januari (10.00 - 13.00 uur) zijn er weer open dagen bij het Clusius College op alle vestigingen. Wil je alvast informatie over ons vmbo- of mbo-onderwijs? Download dan gratis de Clusius app in de Play Store of de App Store.


 • Clusius Castricum ontvangt voor derde jaar predicaat Excellente School

  Het Clusius College Castricum heeft voor het derde achtereenvolgende jaar vanuit het ministerie het predicaat Excellente School ontvangen. In totaal hebben over heel Nederland 106 scholen dit predicaat voor 2014 ontvangen en het Clusius College is daarbij een van de weinige vmbo-scholen uit Noord-Holland. Het predicaat heeft betrekking op de basisberoepsgerichte leerweg.


 • Nieuw inschrijfformulier staat online

  Ons nieuwe inschrijfformulier staat online. Klik op lees meer om het formulier rechtstreeks te openen....


 • Clusius-leerlingen trainen voor Alkmaar City By Night Run

  Afgelopen week is op het Clusius College Castricum het startsein gegeven voor de actie IRun2BFit. Dit is een initiatief van voormalig marathonloper Gerard Nijboer. Met IRun2BFit gaan de leerlingen een programma volgen dat hen meer inzicht geeft in hun persoonlijke fitheid. De leerlingen gaan aan de slag met diverse opdrachten en ze gaan natuurlijk ook actief hardlopen.


Vestigingen VMBO

 

 

 

Activiteiten

Open dagen Clusius College

Op vrijdag 30 januari van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 10.00 tot 13.00 uur zijn er weer open dagen bij het Clusius College voor vmbo-groen en mbo-opleidingen.

»