Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Castricum

Nieuws


 • Nieuw inschrijfformulier staat online

  Ons nieuwe inschrijfformulier staat online. Klik op lees verder om het formulier rechtstreeks te openen....


 • Nieuwe gymzaal aanwinst voor Clusius College

  De verbouwing en vernieuwing van het Clusius College Castricum vordert gestaag. Onlangs is de nieuwe gymzaal opgeleverd. Frisse kleuren, ruimte en licht. Mooie apparatuur en behalve de gebruikelijke gymzaalattributen als ringen, matten, klimrekken en bokken staan er ook enkele fitnessapparaten. Deze zijn voor leerlingen die blessures hebben en niet met de gewone lessen kunnen of mogen meedoen. Zo kunnen zij tijdens de gymles ook bewegen en trainen op een wijze die op de persoon is afgestemd. Verantwoord dus.


 • Rabobank en Clusius blij met samenwerking

  Al jaren ondersteunt de Rabobank Noord-Kennemerland het Echt Clusius Project van het Clusius College Castricum: Jonge ondernemers die het vak leren op school én in de praktijk, zoals op de vrijdagmarkt in Castricum. Met producten die door de leerlingen zelf gemaakt of ingekocht zijn.


 • Clusius College voorziet basisscholen in Noord-Holland van peren

  Maar liefst 120 basisscholen hebben zich aangemeld voor de perenactie van het Clusius College waarbij deze week 35.000 peren voor de leerlingen zijn afgeleverd. De actie die in samenwerking met The Greenery, de afzetorganisatie van 650 telers is opgezet, heeft als belangrijkste doel, de telers in Noord-Holland te steunen die hard worden getroffen door de Russische boycot van groenten en fruit uit Nederland. Daarnaast willen we via deze actie de peer als streekproduct én gezonde snack bij leerlingen en hun ouders bekendheid geven.


 • De Engelsen komen!

  Onlangs is er een uitwisseling geweest van Engelse studenten van het Plumton College uit Engeland met leerlingen uit de stapelklas van Clusius College Castricum. Het Plumpton College is net als het Clusius College een groenschool. De leerlingen verheugden zich erg op deze ontmoeting. Van hun hand is dan ook het verslag van deze uitwisseling.


Vestigingen VMBO

 

 

Activiteiten

Open huis Clusius College

Op vrijdag 30 januari van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 10.00 tot 13.00 uur is er weer open huis bij het Clusius College voor vmbo-groen en mbo-opleidingen.

»