Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Castricum

Nieuws


 • Recordaantal bezoekers op plantjesmarkt Clusius

  De onlangs gehouden plantenmarkt van het Clusius College Castricum is zeer succesvol geweest. Er werd enorm veel verkocht en een record aantal bezoekers kwamen langs in de nieuwe kas.


 • Zussen voor de klas bij Clusius Castricum

  Twee zussen, Iris (23) en Amber (19) Schavemaker, vier jaar leeftijdsverschil en twee heel verschillende schoolloopbanen. Nu staan ze nu allebei tegelijkertijd als Leraar-in-opleiding (Lio) voor de klas bij het Clusius College Castricum.


 • Leerlingen Clusius voelen zich fitter door hardlooptraining van Irun2Bfit

  Een paar weken geleden is het Clusius College Castricum gestart met het project Irun2Bfit. Een programma waarbij leerlingen uit de 2e klas bij diverse lessen, maar vooral bij de L.O. (gymlessen), leren over gezond worden en blijven door middel o.a. kennis over gezondheid, gezonde voeding en het nut van beweging. De leerlingen krijgen bij het vak L.O. (Lichamelijke Opvoeding) een hardlooptraining. Het doel is om leerlingen enthousiast te maken voor het hardlopen en om aan het einde van het project 5 km te kunnen hardlopen.


 • Leerlingen mogen lammetjes knuffelen bij Groenhoeve

  Onlangs is klas 1G2 van het Clusius College Castricum op de fiets op bezoek geweest bij paardenpensionstal De Groenhoeve. Deze hoeve is van de ouders van een technisch onderwijs assistent bij het Clusius College. Er zijn daar een aantal lammetjes geboren en die mochten de leerlingen komen bewonderen.


 • Clusius Castricum ontvangt zilveren certificaat Eco Schools

  De Eco School commissie van het Clusius College Castricum heeft onlangs het zilveren certificaat in ontvangst mogen nemen. Hierna is de internationaal door de VN erkende Groene Vlag aan de beurt. Bij voldoende inzet en bewijs van succes wordt de school bezocht door een onafhankelijke auditor om te kijken of de school voldoet aan de vereisten om het keurmerk Eco-Schools te krijgen. Is dat het geval dan ontvangt de school deze Groene Vlag.


Vestigingen VMBO

 

Activiteiten

BPV-gegevensformulier

Als je stage loopt of binnenkort stage gaat lopen, klik dan hier om het BPV-gegevensformulier in te vullen

»