Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Castricum

Nieuws


 • Feestelijke Clusiustaart voor groep 8 van Daltonschool de Wissel, Uitgeest.

  Afgelopen week is Mika uit groep 8 van de Daltonschool de Wissel in Uitgeest heel blij gemaakt met een grote slagroomtaart voor de hele klas. Deze taart heeft Mika gewonnen door de bloemenquiz tijdens de Open Dagen van het Clusius College Castricum helemaal goed in te vullen. Mika, meester Henk en de rest van de klas vonden dit een super actie van het Clusius College Castricum. De taart werd persoonlijk gebracht door docent Bloem Sindy Heinen. Mika heeft zich inmiddels al aangemeld bij het Clusius College Castricum. Maar dat heeft niet alleen met de lekkere taart te maken……


 • Informatie over de ClusiBus met Powtoon!

  Ben je geïnteresseerd in algemene informatie over de ClusiBus? Onze collega Erik Schaap heeft een fraaie Powtoon opgesteld. Klik op lees verder om deze te bekijken.


 • Clusius Castricum ontvangt voor derde jaar predicaat Excellente School

  Het Clusius College Castricum heeft voor het derde achtereenvolgende jaar vanuit het ministerie het predicaat Excellente School ontvangen. In totaal hebben over heel Nederland 106 scholen dit predicaat voor 2014 ontvangen en het Clusius College is daarbij een van de weinige vmbo-scholen uit Noord-Holland. Het predicaat heeft betrekking op de basisberoepsgerichte leerweg.


 • Nieuw inschrijfformulier staat online

  Ons nieuwe inschrijfformulier staat online. Klik op lees meer om het formulier rechtstreeks te openen....


 • Clusius-leerlingen trainen voor Alkmaar City By Night Run

  Afgelopen week is op het Clusius College Castricum het startsein gegeven voor de actie IRun2BFit. Dit is een initiatief van voormalig marathonloper Gerard Nijboer. Met IRun2BFit gaan de leerlingen een programma volgen dat hen meer inzicht geeft in hun persoonlijke fitheid. De leerlingen gaan aan de slag met diverse opdrachten en ze gaan natuurlijk ook actief hardlopen.


Vestigingen VMBO

 

Activiteiten

15 april open avond mbo

Op woensdagavond 15 april is er open avond voor al onze mbo-opleidingen. Je bent van harte welkom tussen 18.30 en 21.00 uur in Alkmaar, Hoorn en Schagen

»