Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Castricum

Nieuws


 • Nieuwe voorlichtingsavond voor ouders/verzorgers leerlingen groep 8

  Het Clusius College Castricum wil ouder(s) en/of verzorger(s) van leerlingen uit groep 8 graag tijdig informeren over onze opleidingsmogelijkheden. Wij stellen het dan ook erg op prijs u te ontmoeten op woensdag 14 januari aanstaande in de aula van de school, Oranjelaan 2a te Castricum.


 • De Clusius app is online

  Vanaf vandaag is de Clusius app te downloaden via de Play Store en de App Store. Deze app geeft informatie over het vmbo en mbo onderwijs van het Clusius College. Tevens is er een overzicht van onze open dagen en onze locaties.


 • Presentatie informatieavond voor geïnteresseerde ouders

  Afgelopen woensdag 29 oktober was er een informatieavond. De presentatie die tijdens deze avond gegeven is, kun je bekijken door op de titel van dit bericht te klikken.


 • Dag van de Duurzaamheid op Clusius Castricum

  Op 10 oktober was het de dag van de Duurzaamheid. Door heel Nederland hebben duizenden duurzame activiteiten plaatsgevonden, georganiseerd door particulieren, bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheden. Om te laten zien dat duurzaamheid past in ons dagelijks leven en we een ‘groene’ samenleving hebben én willen!


 • De ClusiBus gaat wéér rijden!

  Na het succes van verleden jaar gaat de ‘Clusibus’ - de schoolbus die rijdt tussen Zaanstreek en Clusius Castricum- dit schooljaar langer rijden, namelijk 20 schoolweken. Start op dinsdag 21 oktober 2014 en laatste op vrijdag 27 maart 2015. De bus zal dagelijks rijden; aankomst Clusius 8:15 uur, vertrek vanaf Clusius 16:10 uur. Op donderdagmiddag (vergadermiddag docenten) rijdt de bus 2x, een vroege en een late rit voor de leerlingen die toch les hebben op donderdagmiddag. Voor leerlingen die moeten wachten op het vertrek van de bus of die al vroeg aanwezig zijn, is er de mogelijkheid om onder begeleiding van een docent, te relaxen, spelletjes te doen, wat te drinken…. en natuurlijk huiswerk te maken.


Vestigingen VMBO

 

 

Activiteiten

Open huis Clusius College

Op vrijdag 30 januari van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 10.00 tot 13.00 uur is er weer open huis bij het Clusius College voor vmbo-groen en mbo-opleidingen.

»