Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Alkmaar

Nieuws


 • Leerlingen Clusius presenteren ontwerp natuurspeeltuin

  Leerlingen van 4 vmbo van het Clusius College Alkmaar presenteerden woensdag 11 maart in De Trog met trots hun klassikaal gemaakte ontwerp en maquette voor de natuurspeeltuin op landgoed Willibrordus van GGZ NHN. Als basis voor hun ontwerp hebben ze op een eerder moment het moodboard van groep 7 van de Paulusschool uitgekozen.


 • Trots zijn op wat je doet

  Scholen doen vaak hun uiterste best om hun Open Dag kenbaar te maken aan belangstellenden. Websites, de kranten en koeienletters achter de gevelramen die de datum van de aankomende kijkdagen rondbazuinen. Kom ook! Dat is de boodschap. En dat hebben we gedaan. We kwamen en zagen bij het Clusius College. Natuurlijk, op open dagen van scholen krijg je het mooiste van het mooiste voorgeschoteld. Een concentraat van het zoet. Logisch. Voor het Clusius College lijken dergelijke evenementen overigens een inkoppertje. De nieuwe locatie is een pareltje en een groot deel van de vakken laat zich op een prachtige manier uitstallen. Bloemen, kunst, food, technologie, leerlingen in labjassen rondom microscopen en afgesloten petrischaaltjes.


 • Nieuw inschrijfformulier staat online

  Ons nieuwe inschrijfformulier staat online. Klik op lees meer om het formulier rechtstreeks te openen....


 • Data om te noteren: leerling-middagen, ouder informatieavond en aanmelden

  Ben je na het bezoek van onze open dagen enthousiast over onze school maar wil je het ook nog eens onder 'normale' omstandigheden bekijken dan kan dat tijdens de leerling-middagen.


 • Clusius College; Oogverblindend mooi

  Verandering. Transparantie, open leercentra, zorgprofielen, curicula. Onderwijs is altijd in beweging. Een constante verandering. Krijtjes worden whiteboardmarkers, schoolborden digitaal en grauw groene klaslokalen ontpoppen zich tot kleurrijke sensor-gestuurde inspiratie-ruimten. Het nieuwe Clusius College Alkmaar is een aanwinst voor leerlingen, docenten en de stad.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

BPV-gegevensformulier

Als je stage loopt of binnenkort stage gaat lopen, klik dan hier om het BPV-gegevensformulier in te vullen

»