Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Alkmaar

Nieuws


 • Nieuw inschrijfformulier staat online

  Ons nieuwe inschrijfformulier staat online. Klik op lees verder om het formulier rechtstreeks te openen....


 • overdracht hoofdgebouw Clusius College Alkmaar

  De formele oplevering van het hoofdgebouw van het Clusius College Alkmaar mbo/vmbo vindt dinsdag plaats. Alle betrokken partijen zijn uitgenodigd voor een lunch, daarna zal er een rondgang door het gebouw plaatsvinden.


 • Clusius College voorziet basisscholen in Noord-Holland van peren

  Maar liefst 120 basisscholen hebben zich aangemeld voor de perenactie van het Clusius College waarbij deze week 35.000 peren voor de leerlingen zijn afgeleverd. De actie die in samenwerking met The Greenery, de afzetorganisatie van 650 telers is opgezet, heeft als belangrijkste doel, de telers in Noord-Holland te steunen die hard worden getroffen door de Russische boycot van groenten en fruit uit Nederland. Daarnaast willen we via deze actie de peer als streekproduct én gezonde snack bij leerlingen en hun ouders bekendheid geven.


 • De Clusius app is online

  Vanaf vandaag is de Clusius app te downloaden via de Play Store en de App Store. Deze app geeft informatie over het vmbo en mbo onderwijs van het Clusius College. Tevens is er een overzicht van onze open dagen en onze locaties.


 • Clusius College goed vertegenwoordigd op Landbouwdag 2014

  Aan Rien van Tilburg, voorzitter College van Bestuur van het Clusius College vanmorgen de eer om de 'Landbouwdag Alkmaar' te openen. Tijdens zijn toespraak werd hij vergezeld door de studenten en paarden van de opleiding Paardenhouderij die vlak daarvoor gekeurd waren. Ondanks het slechte weer hing er een goede sfeer en was er veel publiek op de been.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

Open huis Clusius College

Op vrijdag 30 januari van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 10.00 tot 13.00 uur is er weer open huis bij het Clusius College voor vmbo-groen en mbo-opleidingen.

»