Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Alkmaar

Nieuws


 • Open dagen Clusius College

  Vrijdag 30 januari (18.30 - 21.00 uur) en zaterdag 31 januari (10.00 - 13.00 uur) zijn er weer open dagen bij het Clusius College op alle vestigingen. Wil je alvast informatie over ons vmbo- of mbo-onderwijs? Download dan gratis de Clusius app in de Play Store of de App Store.


 • Parkeren en bereikbaarheid tijdens open dagen bij vestiging Alkmaar

  In verband met de te verwachten drukte vanwege ons nieuwe gebouw en de beperkte parkeergelegenheid in de omgeving, adviseren wij bezoekers van onze open dagen te parkeren bij het treinstation Alkmaar-Noord. Vanaf het parkeerterrein van het 'van der Meij College', Gravin Jacobastraat (tegenover het station) is een busverbinding naar de vestiging geregeld. Let op: op zaterdag 31 januari is er geen treinverkeer mogelijk naar Alkmaar (Noord)


 • Nieuw inschrijfformulier staat online

  Ons nieuwe inschrijfformulier staat online. Klik op lees meer om het formulier rechtstreeks te openen....


 • Data om te noteren: leerling-middagen, ouder informatieavond en aanmelden

  Op vrijdag 30 januari van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 10.00 tot 13.00 uur zijn er weer open dagen bij het Clusius College. Een mooie gelegenheid om je toekomstige school te bekijken, geheel in de stijl van de 21ste eeuw. Ben je na het bezoek van onze open dagen enthousiast over onze school maar wil je het ook nog eens onder 'normale' omstandigheden bekijken dan kan dat tijdens de leerling-middagen.


 • Clusius College; Oogverblindend mooi

  Verandering. Transparantie, open leercentra, zorgprofielen, curicula. Onderwijs is altijd in beweging. Een constante verandering. Krijtjes worden whiteboardmarkers, schoolborden digitaal en grauw groene klaslokalen ontpoppen zich tot kleurrijke sensor-gestuurde inspiratie-ruimten. Het nieuwe Clusius College Alkmaar is een aanwinst voor leerlingen, docenten en de stad.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

Open dagen Clusius College

Op vrijdag 30 januari van 18.30 tot 21.00 uur en zaterdag 31 januari van 10.00 tot 13.00 uur zijn er weer open dagen bij het Clusius College voor vmbo-groen en mbo-opleidingen.

»