Jouw wereld Jouw toekomst
VMBO-Alkmaar

Nieuws


 • Reünie Clusius College Alkmaar

  Op vrijdag 15 april 2016 van 20.00 uur tot 24.00 uur is er een reünie van Clusius College Alkmaar. Het is voor alle oud-leerlingen van het VMBO, alle oud-studenten van het MBO (alle richtingen) en natuurlijk alle (oud-)medewerkers van het Clusius College Alkmaar. Klik op lees verder om naar de speciale facebookpagina van de reünie te gaan.


 • Clusius Alkmaar helpt vluchtelingen

  Verzamel deze week dingen van huis die de vluchtelingen kunnen gebruiken. Zij hebben niets meer en jij hebt vast nog wel iets over! Alles is welkom. Neem een lege (schoenen)doos en vul die met dingen voor een jongen of een meisje. Schrijf op de doos bijvoorbeeld: Voor een meisje van 11 (of 12 of 16 etc.). Dingen waar jezelf blij van wordt. Je mag er ook een tekening in doen of een briefje. Breng de doos naar de kantine, onder de trap verzamelen we alles zodat we het komende vrijdag naar de vluchtelingen kunnen brengen.


 • Start vmbo-project Klas op Wielen

  Vanaf maandag 31 augustus kunnen kinderen met ernstig meervoudige handicaps ook meedoen met hun leeftijdsgenoten bij het vmbo. Vanaf 2011 ondersteunt de stichting Klas op Wielen in Alkmaar al diverse jonge kinderen met ernstig meervoudige handicaps bij een basisschool.


 • Gezonde schoolkantine schaal voor Clusius College Alkmaar

  Met het nieuwe gebouw van Clusius College Alkmaar heeft ook de schoolkantine een flinke metamorfose ondergaan. De verkoop aan de balie, de presentatie van de producten, het ziet er allemaal fraai uit. De uitstraling is frisser en moderner. Niet alleen aan de uitstraling is gewerkt. In samenwerking met Markies Catering is er ook hard gewerkt om het aanbod te laten voldoen aan de richtlijnen van De Gezonde Schoolkantine van het Voedingscentrum. Hiermee hadden wij voor ogen om liefst nog dit schooljaar de “Schoolkantine Schaal” te behalen. En dat is gelukt. Het assortiment voldoet ruimschoots aan de voorwaarden die gesteld worden door het Voedingscentrum. Een mooie score. Hiermee is de “Schoolkantine Schaal” behaald. Gefeliciteerd met dit mooie resultaat.


 • Leerlingen Clusius presenteren ontwerp natuurspeeltuin

  Leerlingen van 4 vmbo van het Clusius College Alkmaar presenteerden woensdag 11 maart in De Trog met trots hun klassikaal gemaakte ontwerp en maquette voor de natuurspeeltuin op landgoed Willibrordus van GGZ NHN. Als basis voor hun ontwerp hebben ze op een eerder moment het moodboard van groep 7 van de Paulusschool uitgekozen.


Vestigingen VMBO
Activiteiten

Open dagen 2016

De data voor de open dagen in 2016 zijn weer bekend. Dit schooljaar kun je ons bezoeken op vrijdagavond 29 januari, zaterdagochtend 30 januari (beide data voor zowel vmbo als mbo) en woensdagavond 13 april (voor het mbo). Klik op het pijltje hieronder voor de exacte tijden.

»